Bahçeli'den açıklama: Her ne olursa olsun...

Taksim patlamasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Her ne olursa olsun, kim neyi dayatırsa dayatsın Türk milleti topyekün ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den açıklama: Her ne olursa olsun...

İstanbul Taksim'de İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen canlı bombalı saldırıya bir tepki de MHP'den geldi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli imzasıyla yapılan açıklamada, "Küresel ve bölgesel efendileri hesabına kiralık tetikçilik yapan canilerin bir yanda Doğu ve Güneydoğu'da kan dökmesi, diğer yanda belirli aralıklarla Ankara ve İstanbul'un kalbini hedeflemesi, Türkiye'nin Suriyelileşmesi ve Lübnanlaşması amacına dönük hunhar bir stratejinin ara duraklarıdır. Türk devleti elinde silah taşıyan, beline bomba saran Türkiye düşmanlarının hakkından gelecek güç ve yeterliliğe sahiptir." denildi. 

Açıklama şöyle devam etti: "Her ne olursa olsun, kim neyi dayatırsa dayatsın Türk milleti topyekün ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Hevesler boşunadır, çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır."

Yorumlar