Bahçeli: Yüzde 51 ile gelen hükümet yüzde 51 ile gitmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'nın Gemlik ilçesinde partisinin ilçe belediye başkan adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Yüzde 51 ile gelen hükümet yüzde 51 ile gitmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'nın Gemlik ilçesinde partisinin ilçe belediye başkan adayı Dr. Adnan Bıyıklı'nın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Burada Gemliklilere hitap eden Bahçeli, yolsuzluk tartışmalarına değindi.

    Hükümetin devamlı yüzde 51 ile iktidara geldiğini hatırlattığına dikkat çeken Bahçeli, "Yüzde 51 ile geldiğini her konuşmasında bu milletin başına balyoz gibi vuran bugün ki iktidara al sana yüzde 51 ile de gidiyorsun demek gerekir. Bugün ki iktidar millet iradesi ile gelmişse millet iradesi ile gitmelidir. Allah'ın izni ile öyle olacaktır. Ama şimdiden mağdur oluyor, ağlıyor, sızlanıyor, 'bana komplo kuruyorlar, bana darbe yapıyorlar' yalanı ile milleti tekrar aldatmaya çalışıyor." diye konuştu.

    Bahçeli, şunları dile getirdi: "Yolsuzluk bir hastalıktır. Yolsuzluk millete ihanettir. Yolsuzluk haramı güncelleştirmektir, herkesi harama yönlendirmektir. O sebepten bu milletin, yetimin, öksüzün hakkını yiyenlere bir cevabı olmalıdır. O cevap da yolsuzluklardan hesap sormak olmalıdır."

    "SAKIN KUTUYA KOYMA YANLIŞ ANLAŞILIR"

    Ayakkabı alanların kutusunu alamaz hale geldiğini ifade eden Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi kimse, kundura almak için bir kunduraya gittiği vakit, kundurayı alıyor, 'sakın ola kutuya koyma yanlış anlaşılır' diyor. Bir genel müdür bankanın kasasını şaşırmış, Halk Bankası'nın kasası yerine evini kasa haline getirmiş. Öteki, bunlar ortada konuşulurken sen hangi algı yönetimi ile kendine darbe yapıldığını söylüyorsun?"

    "KUNDURAN YOK Kİ KUTUSU OLSUN"

    AK Parti'ye oy veren seçmene seslenen Bahçeli, şunları kaydetti: "AK Partiye oy vermiş kardeşlerim, sizlere sesleniyorum. Sizin ayağınızda çarık var, lastik ayakkabı var, kundura yok ki kutusu olsun. Buna benzer bir takım şeylerde geçimini zor temin ediyorsun. Gemiler yok, villalar yok, bankalar yok, şirketler yok. Öyleyse senin omuzlarından iktidarında bu yandaşları, hanedanları besleyenlere 'yeter artık düş omzumdan' demenin zamanı geldi. Ben inanıyorum ki yüzde 51 oy verenler yüzde 51'le onları götürürken yüzde 49'da onlarla birlikte olacaktır.. Bunun anlamı şudur, artık Recep Tayyip Erdoğan dönemi bitmiştir. Sona doğru koşmaktadır. Bunun işareti de mahalli idareler seçimi olacaktır." CİHAN

Yorumlar