Bahçeli: Vatandaşlıktan çıkaralım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasında, daha önce Erdoğan tarafından dile getirilen, "Terör destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması" önerisine destek verdi

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Vatandaşlıktan çıkaralım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Terörle mücadele konusuna değinen Bahçeli, "Artık, tahammül edecek, sabredecek gücümüz kalmamıştır" dedi. 

Devlet Bahçeli, PKK'nın sokak çatışmalarına başlamasında İran'ın parmağı olduğunu iddia etti. Bahçeli, İran'ın PKK'lıları son iki yıl içinde defalarca misafir ettiğini, çeşitli garantiler aldığını savundu. Çukur ve barikatların da bu görüşmelerin bir sonucu olduğunu savunan Bahçeli, "Ak koyun kara koyun ortaya çıkmalıdır" dedi.

"VATANDAŞLIKTAN ÇIKARALIM, VATANSIZLIKLARINI İLAN EDELİM"

Bahçeli, teröre doğrudan ya da dolaylı bir şekilde destek veren kuryelik yapan grupların vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini belirterek, "Bunların vatansızlıklarını bir an önce ilan edelim" dedi. 

DİSİPLİN İNCELEMESİNİ DOĞRULADI

Bahçeli, grup çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine açıklamalarda bulundu. Muhalifler hakkında inceleme yapıldığını doğrulayan Bahçeli, incelemenin gerekli kurullara gelmesi halinde disiplin kuruluna sevk edilecekğini söyledi.

Bahçeli, Meral Akşener'in 'baş paralel' iddialarına ilişkin ise "Bu kadar çirkin ifade olamaz, bunu affetmemiz mümkün değildir' dedi.

Bahçeli, "Kendileri paralelle samimiyet içinde olabilirler; ama Milliyetçi Hareket Partisi'nin liderine kimse bunu yakıştıramaz" şeklinde konuştu.

Yorumlar