Bahçeli: Senin zekan MHP'nin bir tüyüne yetişemez

Milliyet Hareketçi Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Senin zekan MHP'nin bir tüyüne yetişemez.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Senin zekan MHP'nin bir tüyüne yetişemez

Milliyet Hareketçi Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Senin zekan MHP'nin bir tüyüne yetişemez." dedi

Bahçeli Gediz'de halka hitap etti.

"HEP RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I DİNLEMEKLE VAKİT GEÇİRMEYİN"

AK Parti'nin değişim ve dönüşüm projelerinin tehlikeler ifade ettiğini belirten Bahçeli, "Dört gün evvel çıktı demokratikleşme paketi. Şuan Cumhurbaşkanı onayladı. Yarın uygulamaya geçtiği zaman bazı olayların gelişmeyeceğini kimse iddia edemez. Bunlar Türkiye'yi karıştırır. Bunlar Türkiye'deki sosyal dokuyu zedeler. Bunlar Türkiye'deki bin yıllık kardeşliği bozar. Bunlar Türkiye'de kamplaşma, cepheleşmeyi kavga ve iç çatışmaya doğru sürükler. Bu ülkede kardeş kanı dökülmemelidir. Bu ülkede birlikte yaşama azmi ortaya koyduğumuz cumhuriyetin 90 yılına kadar beraberce geldiğimiz insanları şimdi kimse bölücülüğe itmemeli. Kuzey Kürdistan Özerk yönetimi denen Türkiye'yi bölmenin ilk adımı olabilecek bir ihanete ortak olunmamalıdır. Demeçlere bir bakın. Hep Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlemekle vakit geçirmeyin. İhanetin kaynaklarına da inin bakın onlar ne diyor hep beraber görün. Suriye karma karışık oldu. Orada iç çatışma var. 130 bin insan hayatanı kaybetmiş. Suriye halkı ülkeyi terk etmek durumunda kalmış. 700 bini Türkiye'ye gelmiş. Kilis, Gaziantep, Hatay ve Türkiye'nin her tarafında yoksulluk içerisinde hayatlarını kazanmanın mücadelesini veriyorlar. Burada PKK'nın uzantısı PYD batı Kürdistan Özer Yönetimi'ni kurdu. Üç kanton halinde hükümet ve meclisini oluşturdu. Şimdi gözler Türkiye'de." şeklinde konuştu.

"BU NEREYE GİDİŞTİR"

"Şimdi ortaya çıkmışlar 30 Mart'ı bekliyorlar." diyen Bahçeli konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü: "30 Mart'ta nerede belediye başkanlıklarını kazanırlarsa orada özerk yönetimin dönüşümünün hazırlığını ve hele hele bir tanesinin ifadesine göre 'Türkiye'de Kuzey Kürdistan 15 kanton olarak kurulacaktır' diyor. Bu nereye gidiştir. AKP bunu niçin yapar? Bu rezaletler ortada sinsi sinsi götürülürken alt yapısı ve toplumsal direnci kıracak yaklaşımlar ortaya çıkıyor. Sayın Başbakan Sen Türkiye'nin meselelerini çözdün, herkesi mutlu ve huzurlu kıldın, ev bark sahibi yaptın, çocuklarına iş buldun, bunlar tamamlandı ve yetmiyormuş gibi hiçte alakası olmayan bazı tahribatları niye yapıyorsun? AKP'li kardeşlerim bunları da sorunuz."

"ERDOĞAN'IN VİLLASI NEREDEYSE ONUN ÖNÜNDEKİ KAYAYA 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE' YAZDIRACAĞIM"

Bir çok yerlerden 'Ne mutlu Türküm diyene' yazısını kaldırıldığını hatırlatan Bahçeli, şöyle devam etti: "Siz kalkıp Cino Dağı'ndaki 'Ne mutlu Türküm diyene' sözünü kaldırırken orada özerklik ve ayrı bir devletcik kurmak için birilerine söz mü verdin sen? MHP olarak Gediz'den herkese sesleniyorum. Duydum duymadım demesinler. Herkesin kulağına küpe olsun. Eğer bu zihniyet Türkiye'yi felakete götürecek ise Allah nasip eder MHP iktidarında mahallenin çocuklarını toplayacağım Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin önünde haftada bir gün ant içtireceğim. Recep Tayyip Erdoğan TC'yi nereden kaldırmışsa oraya aynısnı yazdıracağım. Hele şu Ziraat Bankası TC'yi özellikle hevesli olarak sildin, mevduatın mı arttı senin? Kredi mi verdin, ne yaptın sen? Recep Tayyip Erdoğan'ın villası neredeyse onun karşısına en azından bir kaç yeşillik, o yeşilliği içinde de güzelce bir kayanın üzerine 'Ne mutlu Türküm diyene' yazdıracağız. Eğer bunları yapmasam namertim."

"MİLETİN SANA GİTME GİTME' DİYE YALVARACAĞINI MI ZANNEDİYORSUN"

Başbakan Erdoğan'ın televizyonlarda laf cambazlığı yaptığını kaydeden Bahçeli, " 'Mahali idareler seçimleri iktidar değiştirmez' diyor. İktidar değiştirmez o belediye başkanlığını seçer ama iktidar değişikliğinin de işaretin verir. Şimdi sen kalkmışsın laf cambazlığı yapıyorsun Recep Tayyip Erdoğan. Oyun oynuyorsun aklınca. Senin zekan MHP'nin bir tüyüne yetişemez. Sen necisin? Kalkmış millete kendini acındırıyor. Birinci parti olmazsa iktidardan ayrılacağını söylüyor. Sana bu milletin gitme gitme diye yalvaracağını mı zannediyorsun?" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN BALINI KAYMAĞINI YEMİŞSİN HABERİMİZ YOK"

Başbakan Erdoğan'ın televizyonda üç öğün bal kaymakla beslendiğini açıkladığını hatırlatan Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan senin neden korktuğun anlaşıldı. Bugüne kadar ne halt ettiğin anlaşıldı. Türkiye'nin balını kaymağını yemişsin de haberimiz yok. Yoksa 1 milyar dolar yada 2.2 milyar Türk Lirası nasıl elde edilir. Her zaman çobanlık yapıyoruz. İnekleri besliyoruz. Gidip sütünü sağıyoruz. Sonunda bir kaşık yağ çıkarsa gelen misafire ancak ikram edebiliyoruz. Halkımızın durumu bu. Ama sen Türkiye'nin hep kaymağını yemişsin. Beslendiğin işadamları ile yolsuzluk ve rüşvet haline dönüştürmüşsün. Bunun hesabını vereceksin Recep Tayyip Erdoğan."
CİHAN

Yorumlar