Bahçeli: Kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz

Ankara'da partililerle buluşan Devlet Bahçeli, partisindeki 'kripto paralelciler'in maskesini indireceklerini söyledi

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde katıldığı Ülkücü Şehitleri Anma Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Biz bu davamıza sımsıkı bağlıyız ve sadığız. Bir kez daha vurgulayayım ki, oyunu bozacak sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz. Milliyetçi ülkücü hareket mutlaka amacına ulaşacak, milletine hak ettiği güzellikleri yaşatacaktır" dedi.

Bahçeli konuşmasının devamında, "Oyun oynuyorlarmış, biz de bozarız. Karşımıza çıkıyorlarmış, biz de yeneriz. Hisarlarımızı yıkacak, kalemizi düşüreceklermiş, biz de bozkurt gibi üzerlerine üzerlerine gideriz. İster tek tek, ister alayı birden gelsin; ne gam ne tasa, hepsini birden şehitlerimizden aldığımız feyizle geçeriz. Milliyetçi Hareket Partisi budur. Aziz şehitlerimizin bizlere yüklediği milli ve tarihi sorumluluk bunu gerektirmektedir. Başarının anahtarı öncelikle başarıya duyulan ihtiyaç ve iradedir. Biz bu inanç ve iradeyle on yılları geride bıraktık. Sırf büyümek için büyümeyi değil, Türk-İslam ülküsünün var olması, bayraklaşması, Ülkücü nesillerin göğsünü gere gere geleceği kavraması ve Türk milletini hak ettiği mertebelere çıkarmayı amaçladık. Fırsatları görmek için uyanıklık, yakalamak için yetenek ve hazırlık, bunlardan istifade için kuvvet ve kararlılık isteniyorsa, Milliyetçi Hareket Partisi'nde bunların hepsi vardır. Daima bir adım ileriye gitmeyi hedefledik" diye konuştu.

Konuşmasının sonunda toprağı vatan yapan şehit kanı olduğunu belirten Bahçeli, "Biz davamıza sımsıkı bağlı ve sadığız. Tekraren ifade ediyorum, bir kez daha vurguluyorum; oyunu bozacak, sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz. Ülkü kervanı Allah'ın izniyle Türk'ün var oluşuyla asırlar öncesinden yola koyulmuş ve ebediyete kadar da durmayacaktır. Şehidiyle, gazisiyle ve muhterem mensuplarıyla Milliyetçi-Ülkücü Hareket mutlaka amacına ulaşacak ve milletine hak ettiği güzellikleri inşallah yaşatacaktır. Aziz milletimizin birliği, bütünlüğü ve devamlılığı için mücadele eden şehitlerimizin aziz hatıraları bundan sonra da yolumuzu aydınlatacak ve mücadelemize güç katacaktır. Bu düşüncelerle vatan, millet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş binlerce şehit ülküdaşımızı, bütün şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i ve Gün Sazak Bey'i minnet ve şükran hislerimle yad ediyor, Cenabı-ı Allah'tan hepsine rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet, ruhları şad olsun" diye konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından sonra Mevlit okutuldu.

Yorumlar