Bahçeli: Erdoğan'ın hayatında dost kalmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın hayatında dost kalmadığını iddia ederek, Erdoğan'ın kendisini eleştiren herkesi hain olarak görmeye başladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Erdoğan'ın hayatında dost kalmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın hayatında dost kalmadığını iddia ederek, Erdoğan'ın kendisini eleştiren herkesi hain olarak görmeye başladığını söyledi. Bahçeli, "Bu çılgınlık halidir. Güç delisi olma halidir. Yoldan çıkma halidir, şaşırma ve şımarma halidir." diye konuştu.

Bahçeli, Kahramanmaraş'ta vatandaşlara hitap etti. Okullardaki 'Andımız'ın kaldırılmasını eleştiren Bahçeli, "Sen kime hizmet ediyorsun? ‘Türküm, doğruyum çalışkanım’ seni niye rahatsız ediyor. Ne desin yavrularımız? ‘Çalarım, soyarım ve hırsızım mı’ desin? Dağda, bayırda, ovada devlet dairelerinde bulunan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene' sözünü niye siliyorsun, niye kazıyorsun? Bunları önceliğine almanın sebebi nedir? Türkiye’nin demokratik sorunları, özgürlük sorunları varken niye bunları siliyorsun? Ülkeyi etnik unsurlara bölmek sana ne fayda getirecek? Mezhep kökenli bir ayrışma sana ne fayda getirecek?" diye konuştu.

Erdoğan'ın son günlerde, televizyonlarda, Türk siyasetine ve bir başbakana hiç yakışmayan kirli, kaba ve çirkin bir üslupla herkese hakaretler ettiğini anlatan Bahçeli şöyle konuştu: "Herkesi suçluyor, herkesi alçak ilan ediyor, herkesi haşhaşi olarak görüyor. Herkesi paralel devletin unsurları olarak görüyor. Kendisine yandaşsa önemli bir vatandaş.. eğer kendisine ‘nereye gidiyorsun’ diyorsa o artık hainler grubu içerisindedir. Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatında dost kavramı kalmamış. Kendisine hizmet eden, adam, kendisini reddeden hain.. Böyle bir anlayış olur mu? Bu çılgınlık halidir. Güç delisi olma halidir. Yoldan çıkma halidir, şaşırma ve şımarma halidir. Ben ben diye başlamış, tek tek diye devam etmiş. Parti devletine, sonra da diktatör olmaya giden bu yol çıkış yolu değil. Hiç kimseye fayda getirmemiştir. Eğer danışmanlar aklını uçurmuş ise onları değiştir. Güçle akıl bir arada olursa anlamlıdır. Akıl olmaz ve güç varsa her şeye müsait hale gelirsin.”

CİHAN

Yorumlar