Bahçeli: Erdoğan'ı kim zehirleyecek?

MHP Genel Başkanı MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, parlamento muhabirleri ile sohbetinde, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Erdoğan'ı kim zehirleyecek?

MHP Genel Başkanı MHP umumi başkanı Devlet Bahçeli, C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için yiyecek ve içeceğiyle ilgili hususi analiz yapılacağı ve laboratuvar kurulacağı konusunda, "İnançlı kişide tereddüt olmaz." dedi.

Bahçeli, Parlamento muhabirleri ile sohbetinde, gündeme ait soruları yanıtladı.

"BAHÇELİ ERDEM BAŞÇI'YA SAHİP ÇIKTI"

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı ve yüksek faizle ilgili "vatan hainliği" sözleriyle ilgili sorulara Bahçeli, "Vatan hainleriyle arkadaş olunca, birilerini hain ilan etmesi lazım. O kişinin şahsına bakınca, hiç bir yerinde bir hainlik göremezsiniz. Tertemiz bir Türk bürokrasisi. Bilgili, dürüst bir insan. Bunun neresi hain olacak?" karşılığını verdi.

"SEROK AHMET DÜŞÜNSÜN"

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mart'ta Bakanlar Kurulu'na başkanlık edeceğinin hatırlatılması üzerine, "Serok Ahmet düşünsün. Bana niye soruyorsunuz?" diyerek güldü.

"KİM ZEHİRLEYECEK ONU?"

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yiyecek ve içeceklerinin kontrolden geçirildiği hususi laboratuvarlar kurulduğuna yönelik haberlerin hatırlatılması üstüne Bahçeli, "İnançlı kişide tereddüt olmaz. Kim zehirleyecek onu? Eski Osmanlı saraylarında da vardı böyle şeyler. Çeşnicibaşı şimdi modern kurumsal duruma getirilmiş" karşılığını verdi. Bahçeli, "Zehirlenmekten mi korkuyor? Yakın çevresindekilerden mi tereddüt içinde?" sorusuna, "O kadar yakın münasebetimiz yok. Özeliklerini tanımıyorum." diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar