Bahçeli'den muhaliflere: Vay zavallılar vay

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, muhalifler için 'vay zavallılar vay' dedi

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den muhaliflere: Vay zavallılar vay
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın 'etnik körlük' gibi bazı faktörler nedeniyle ateş içinde olduğunu savundu. 

Hükümetin dış politikasını eleştiren Bahçeli, yıllarca süren ihmaller sonucu bu durumun ortaya çıktığını, her ülkenin kendine göre menfaatlerinin bulunduğunu belirtti. Türkiye'nin sönmüş bir volkana döndüğünü iddia etti. 

Bahçeli, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Avrupa Parlamentosu'nda PYD/YPG sembolleriyle karşılanmasına da sert tepki göstererek, "HDP eş başkanı artık çok olmuştur" dedi. 

TÜZÜK KURULTAYI 

Muhaliflerin tüzük kurultayına da tepki gösteren Bahçeli, şöyle konuştu: MHP'ye yuvalanan çürük yumurtaları da iyi biliriz. MHP'ye operasyon çekmelerine müsaade etmeyiz. Vay zavallılar vay. Bu kadar mı küçüldünüz. Hadi diyelim bunu yaptınız. Peki yargı kararıyla tek maddelik tüzük değişikliği gündemiyle toplanan kurultay hangi akılla 13 maddeyi değiştirdiniz. Allah inandırsın turist olsa hızına yetişemezdi. Korsan kurultaya kim katıldı, kaç kişi katıldı, belli olmadan bir baktık ki tüzüğün 13 maddesi değişmiş oldu. Adrese teslim iş yapılmış oldu. Ankara 13. Noterliği zorlaya zorlaya 656 delegenin katıldığını açıklamıştı. Ne varki kimse salt çoğunlukla tüzük değiştirilemeyeceğini, tüzüğün üçte ikiyle değiştirilemeyeceğini kimse akıl etmemiştir. 


 

Yorumlar