Bahçeli, Davutoğlu'dan randevu talep etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan randevu talep etti. Görüşme saat 16.00'da Başbakanlık'ta yapılacak

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli, Davutoğlu'dan randevu talep etti

Son Haberler Logo

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara saldırısıyla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan randevu talep etti.

Başbakan Davutoğlu Bahçeli'ye görüşme için saat 16.00'da randevu verdi. İkili arasında patlamayla ilgili görüşme yapılması bekleniyor. 

BAHÇELİ 'YEKVÜCUTUZ' DEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara salıdırısıyla ilgili ilk saatlerde yaptığı açıklamada hiçbir terör saldırısının Türkiye'yi dize getiremeyeceğinin herkes tarafından bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Bahçeli, mesajında, "Bahar ayıyla birlikte Türkiye'nin baştan ayağa karışacağını iddia eden hıyanet yuvaları rezil olmakla kalmayacaklar, bunun hesabını da vereceklerdir. Türk milleti, zalimlerin planlarına, fitnecilerin hesaplarına ve ölüm tacirlerinin projelerine karşı yekvücuttur" açıklamasını yaptı.

HDP Merkez Yürütme Kurulu tarafından yapılan açıklamada ise "Halkımıza yaşatılan bütün bu acıların bizleri kardeşlik duygularından uzaklaştıramayacağını ifade ediyor, saldırıyı bir kez daha en sert şekilde kınıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar