Bahçeli: Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın konuşması haklı, doğru ve yerindedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın konuşması elbette haklı, doğru ve yerindedir. Bizim tuhafımıza giden taraf, sayın Başkan’ın doğru bildiklerini, hukuk devleti üzerinde oynanan oyunları, adaleti yok sayan...

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın konuşması haklı, doğru ve yerindedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın konuşması elbette haklı, doğru ve yerindedir. Bizim tuhafımıza giden taraf, sayın Başkan’ın doğru bildiklerini, hukuk devleti üzerinde oynanan oyunları, adaleti yok sayan endişe verici uygulamaları niçin bu kadar gecikmeyle gündemine aldığıdır." dedi.

TBMM’deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, Anayasa Mahkemesi’nin 52. kuruluş yıldönümünde yapılan konuşmayı değerlendirdi. Bahçeli konuya ilişkin şunları söyledi: "Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın konuşması elbette haklı, doğru ve yerindedir. Bizim tuhafımıza giden taraf sayın Başkan’ın doğru bildiklerini, hukuk devleti üzerinde oynanan oyunları, adaleti yok sayan endişe verici uygulamaları niçin bu kadar gecikmeyle gündemine aldığıdır. Ne olmuştur da Anayasa Mahkemesi Başkanı ile ters düşmüştür? Başbakan Erdoğan eski dostuna niçin yüz çevirmiştir? Acaba dostların sözde savaşıyla ülke gündemi farklı bir mecraya çekilmek mi istenmekte, siyasi mühendislik mi yapılmaktadır?”

CİHAN

Yorumlar