Bahçeli: AKP yüzde 51 ile geldi yüzde 51 ile güle güle diyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde Türkiye’de yaşanan yolsuzluk ve rüşvetten dolayı başbakanın uyarılacağını ifade ederek, “Genel seçimlerde bu uyarıyı dikkate almazsa Recep Ağa, yüzde 51 ile geldik diyor, yüzde 51 ile güle güle diyeceğiz.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: AKP yüzde 51 ile geldi yüzde 51 ile güle güle diyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde Türkiye’de yaşanan yolsuzluk ve rüşvetten dolayı başbakanın uyarılacağını ifade ederek, “Genel seçimlerde bu uyarıyı dikkate almazsa Recep Ağa, yüzde 51 ile geldik diyor, yüzde 51 ile güle güle diyeceğiz” dedi.

Devlet Bahçeli, Kayseri’de öğle saatlerinde başladığı ilçe mitinglerinden beşincisini Tomarza ilçesinde yaptı. Bahçeli, havanın kararması ve soğuk olması nedeniyle miting alanındaki insanların üşümemesi için konuşmasını kısa tuttu. “AKP’nin demokratik açılım denilen bir zırva ile sürüklenmiş ve ülkeyi bölünme eşine getirmiştir” diyen Bahçeli, halka hitaben yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “AKP’nin 11 yıllık Türkiye görünümü açlık, adaletsizlik, asayişsizliktir. Bunun sebebi hırsızlıktır. Açlık yaygınlaşıyor. 76 milyon nüfusumuzun 13 milyonu açlık içinde. Milletimiz yoksul, açlık, işsizlik kimsesizlikle karşı karşıya kaldığı dönemde yandaşları korumak, bakan çocuklarını her türlü imkana boğmak, Türkiye’yi soyup soğana çevirmek mümkün olmamalıdır. 17 Aralık bu kara gündür. 17 Aralık yüz karası iktidarın sonunu başladığı gündür. Önümüzdeki seçimlerde mahalle idareler seçimler olarak başkanları ve meclis üyelerini seçeceğiz. Ama iktidar değişikliği 2015 yılı seçimlerindedir.”

Miting alanındaki halkın “Hırsız Tayip” sloganlarına yönelik “Bırak onu mahkeme karar versin. Yatacak yeri yok” diye cevaplandıran Bahçeli, “Bir yandan belediye başkanımızı seçeceğiz. Bir yandan da “Nereye gidiyorsun Recep ağa” diye sorguya çekip uyaracağımız seçim olacak. Bu uyarıların farkına varır, yolsuzluk ve rüşvetle mücadeleyi başlatırsa, kim suçlu ise bunları bulup ortaya koymazsa Başbakan 'yüzde 51 ile geldim' diyor, yüzde 51 ile güle güle diyeceğiz” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar