Bağımsız aday projelerini kendi el yazısı ile anlatıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı Güven Kasapoğlu, seçim için ayırdığı cüzi miktardaki ödeneğin bitmesiyle projelerini kendi el yazısı ile yazdığı kağıtlarla anlatmaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız aday projelerini kendi el yazısı ile anlatıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı Güven Kasapoğlu, seçim için ayırdığı cüzi miktardaki ödeneğin bitmesiyle projelerini kendi el yazısı ile yazdığı kağıtlarla anlatmaya çalışıyor. Karnını simit yiyerek doyuran Kasapoğlu, "Ereğli'de çok adaletsiz, çok kirli bir siyaset dönüyor." dedi.

Seçim çalışmaları için siyasi partiler otobüs, minibüs, kamyonet ve hatta kırk ayak olarak adlandırılan kamyonları giydirerek yerel seçime hazırlanırken, Ereğli Belediyesi bağımsız belediye başkan adayı Güven Kasapoğlu, maddi imkansızlıklar nedeniyle projelerini kendi el yazısı ile yazdığı kağıtlarla halka anlatmaya çalışıyor. Seçim için ayırdığı paranın bitmesi ile şehir merkezinde kendi imkanlarıyla kurduğu stantta çalışmalarını sürdüren Kasapoğlu, aldığı simit ile açlığını gideriyor.

Ereğli'de adaletsiz ve kirli bir seçim sürecinin yaşandığını kaydeden Kasapoğlu, seçim çalışmalarını anlatmak için maddi imkansızlıklardan dolayı proje broşürü ve diğer çalışmaları yapamadığını söyledi. Kasapoğlu, seçim çalışmaları ve ilçe sorunları hakkında şöyle dile getirdi: "Küçük bir meblağ ayırmıştım seçimlere. O da bitti. Biliyorsunuz otobüsler geçiyor, araçlar geziyor. Evlere çakmak, karanfili, sabunlar veriyorlar. Çocukların ceplerine harçlık veriyorlar. Böyle olmaması lazım. Ereğli halkı akıllı bir halk. Ereğli halkı çok kültürlü bir halktır. Ereğli halkı zaten bu şekilde bu kaosu yaşamayı hak etmeyen bir halktır. İnsanların da bu şekilde oylarını satın alamazsınız. Zaten herkes özgürce fikrini sandıkta gösterecektir. Ama şu var. Çok adaletsiz, çok kirli bir siyaset dönüyor Ereğli'de. Yıllardır ben söylüyorum. Neden Ereğli'de deniz uçakları yok? Neden denizi kullanamıyoruz? Denizlerimizde neden feribotlarımız yok? Niye tramvayımız, teleferiğimiz yok? Neden bir fuar ve kültür merkezimiz yok? Bana göre Ereğli'de en büyük sorun işsizliktir. Bugün birçok gencimiz Ereğli dışına, yurt dışına çalışmaya gidiyor. İnsanlar mutsuz. Şuradan geçen bir tane mutlu insan gösteremezsiniz."

Standı gören bazı vatandaşlar meraklı gözlerle pankartlardaki yazıları okurken, bazı vatandaşlar da Güven Kasapoğlu'nu gösterdiği medeni cesaretten dolayı kutluyor. CİHAN

Yorumlar