Aziz Kocaoğlu’ndan Twitter tepkisi: Bir Çin, bir de Türkiye’de kapandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sosyal medyaya yapılan müdahaleyi eleştirerek, “Dünyada bir Çin’de bir de Türkiye’de Twitter kapatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Kocaoğlu’ndan Twitter tepkisi: Bir Çin, bir de Türkiye’de kapandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sosyal medyaya yapılan müdahaleyi eleştirerek, “Dünyada bir Çin’de bir de Türkiye’de Twitter kapatıldı. Demokrasinin, insanların haklarının, hukukun olduğu hiçbir ülkede böyle bir şey yapılamaz.” dedi.

Aziz Kocaoğlu, Bergama Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce Bergamalı’ya seslendi. Türkiye’deki en yaygın sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’ın kapatılmasını eleştiren Kocaoğlu, şöyle konuştu: “Twitter’ı bir Çin kapattı, bir de Türkiye’de Başbakan Recep Tayip Erdoğan. Yaptıkları işler sosyal medyada dağıtılmasın, vatandaşların haberi olmasın diyerek böyle bir karar aldılar. Demokrasinin, insan haklarının, hukukun olduğu hiçbir ülkede böyle bir yasak olamaz. Maalesef ülkemiz karanlığa doğru sürüklenmektedir.”

Bergamalıları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Gündoğdu Meydanı’ndaki mitinge çağıran Başkan Kocaoğlu, “81 ilden vatandaş getirmeye gerek yok. Gündoğdu Meydanı’nı sadece İzmirliler dolduracaktır.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar