Ayhan Karaca'dan MÜSİAD ziyareti

TOKİ'den istifa edip AK Parti Çorum milletvekili aday adayı olan Ayhan Karaca, MÜSİAD Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Ayhan Karaca'dan MÜSİAD ziyareti

AK Parti Çorum mebus namzet adayı Ayhan Karaca, ziyarette MÜSİAD Başkanı M. Ahmed Köksal’a yeni vazifesinde başarılar diledi.

Çorum’un geleceği adına, üzerlerine azalma gösteren sorumlulukların bilincinde olduğunu dile getiren karaca, “Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz kalp birlikteliği içerisinde devinim etmemiz gerekmektedir. El birliği ile her zaman birlikte başarımızı devam ettireceğiz.

Bir olacağız, canlı olacağız ve iri olacağız. Biz bir ve birlikte olarak, kardeş şekilde birbirimize kenetlendiğimizde her engeli aşacak ve kocaman Türkiye’nin inşasında Çorum’un yerini almasına yardım sağlayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Karaca, MÜSİAD’ın Türkiye’nin, iktisadi, sosyal ve kültürel gelişimine hizmet ettiğini, bu erek için raporlar ve yayınlar hazırlayarak muhataplarına sunduğunu hatırlatarak, bundan böyle dünyanın dört bir tarafında bulunan MÜSİAD’ın her gün gücüne efor kattığını söyledi.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaca’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar