Ayhan: AKP’nin siyasetinde kanunsuzlukların, yolsuzlukların örtülmesi var

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, siyaset anlayışı faydacılık ve fırsatçılık üzerine kurulu olan AK Parti’nin iç ve dış politika müttefiklerini kaybettiğini söyledi. AK Parti’nin daha önce müttefiki...

Google Haberlere Abone ol
Ayhan: AKP’nin siyasetinde kanunsuzlukların, yolsuzlukların örtülmesi var

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, siyaset anlayışı faydacılık ve fırsatçılık üzerine kurulu olan AK Parti’nin iç ve dış politika müttefiklerini kaybettiğini söyledi.

AK Parti’nin daha önce müttefiki olarak gördüklerini, artık 'paralel' diyecek kadar izan fukarası hale dönüştüğünü belirten Ayhan, “Dışarıda eşbaşkanlığı yaptığı politikaların sahipleri nezdinde de muhatap alarak baştan ayağa düştükleri de açık bir şekilde gözükmüştür. Bu AKP için normal olabilir. Ancak Türk milleti için değildir.” dedi.

AK Parti’nin siyaset anlayışının; kendi için faydacılık daha da ilerisi fırsatçılık üzerine kurulduğunu belirten Ayhan, “Mevcut sisteme karşı olmak AKP’nin siyaset anlayışını siyaset inşasının, politika geliştirmede temelini oluşturmuştur. AKP’nin siyasetinde insan yoktur. İnsanın daha iyi bir geleceği yoktur. Varsa yoksa tek kişiye göre gelecek şekillenmesi vardır. Usulsüzlüklerin, kanunsuzlukların, yolsuzlukların örtülmesi vardır. Nitekim AKP yönetimi 17-25 Aralık rezaletini, kendileriyle değil de önceden birlikte hareket ettiği ‘ne istediniz de vermedik’ dedikleri kadim dostları, paralel dedikleri ile ilişkilendiriyor. Bu AKP yönetiminin tercihi. Tek kişinin diktatörlüğü sadece birey olarak sadece AKP’yi değil milletin geleceğini de sıkıntılar, problemler içine sokmuş oluyor.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar