ATO Congresium'da kuş uçurtulmadı

AK Parti'nin, cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ATO Congresium'da etkinlik düzenlemesi nedeniyle bina ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Salona girişlerde hassa aramalar yapılırken, misafirlerin koruma araçları bile toplantının...

Google Haberlere Abone ol
ATO Congresium'da kuş uçurtulmadı

AK Parti'nin, cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ATO Congresium'da etkinlik düzenlemesi nedeniyle bina ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Salona girişlerde hassa aramalar yapılırken, misafirlerin koruma araçları bile toplantının yapılacağı alana yaklaştırılmadı. Korumaların, sorumlu oldukları bakan ve makam araçlarının güvenliği için koşmak zorunda kalmaları ise dikkat çekti. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve belediye başkanları toplantıya ön kapıdan girdi. Önemli davetlilerin bir kısmı ve bazı bakanlar arka kapıdan giriş yapmak zorunda kaldı.

CİHAN

Yorumlar