Atalay'dan Yayınlara İnanmayın Uyarısı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "AK Parti'nin en güçlü olduğu noktada ve milletimizin de en hassas olduğu bu konularda yıpratıcı yayınlara aldanmayın."

Google Haberlere Abone ol
Atalay'dan Yayınlara İnanmayın Uyarısı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "AK Parti'nin en güçlü olduğu noktada ve milletimizin de en hassas olduğu bu konularda yıpratıcı yayınlara aldanmayın, göreceksiniz olup bitenlerin hepsi değerlendirilecek, yargı adaletli bir şekilde karar verecek ve gereken yapılacaktır." dedi.

    Hükümeti yıkmak için içeride ve dışarıda bir koalisyon olduğunu söyleyen Atalay, “Bunların hedefi AK Parti'yi düşürmek. Bu uzun süre yapılan çalışmalar. Maalesef içeride de enstrümanlar vurdu. Maalesef dostlarımızı da bunun içinde enstrüman olarak değerlendirdiler. Biz her şeyin farkındayız. Bu konuların hepsi ayrıntılı olarak çalışılıyor. Milletimizde bunun ne demek olduğunu çok iyi anladı. Bunları milletimize iyi anlatıyoruz.“ şeklinde konuştu.

    Partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, bugün daha zenginleşen, hayat standardının yükseldiği, demokratikleşmenin arttığı, sivilleşen, millet iradesinin tamamen belirleyici olduğu bir Türkiye olduğunu ve bütün özgürlük alanlarında bir genişlemenin bulunduğunu kaydetti. Türkiye'nin bugün dev bir ülke olduğunu ifade eden Atalay, şöyle konuştu: "Zor durumda küçük bir ülke değil, kıskanılan dev bir ülke. Büyük bir ülke, G20'lerin içinde, en zenginler arasında, dünyadaki 17'nci ülke, Türkiye bugün otoyolları, duble yolları ile havaalanları ile bütün yatırımlarıyla, sağlık, eğitim sistemi ile her ildeki üniversiteleri ile hamdolsun çok mesafe almış bir ülke. Türkiye'de bunu gerçekleştiren Ak Parti'dir. Onun için biz böyle bir hareketin temsilcisiyiz. Her zaman başımız dik olacak, öyle gelişen, bazı gelişen kara propagandan da hemen etkilenmeyeceğiz. Şöyle bir düşüneceğiz. Bu kara propagandaların sebebi ne? Gelişen yeni durumların sebebi ne? Dolayısıyla inşallah yeni dönem hem şehirciliğimizde hem de ülke genelinde yeni bir başlangıç. Sadece bu seçim değil, başkanlarımızı seçme seçimi değil, bu seçim kendinden sonraki seçimleri de etkileyecek ve Türkiye'nin geleceğini etkileyecek çok farklı bir seçim. Bu seçim, yerel seçimden çok daha öte bir seçim. Hepimiz bunu biliyoruz ve söylüyoruz."

    Atalay, son zamanlarda yaşanan olayları herkesin bildiğini belirterek, "Bir koalisyon var. Büyük bir koalisyon. Yarısı dışarıda, yarısı içeride, uluslararası boyutları var. İçeride boyutları var ve bunların hedefi, Türkiye'de AK Partiyi zayıflatmak, AK Parti iktidarını düşürmek." diye konuştu.

    Her şeyin farkında olduklarını, bu konuların hepsinin ayrıntılı bir şekilde çalışıldığını dile getiren Atalay, şunları kaydetti: "Milletimiz bu konuyu iyi anladığı için de bunlar başarılı olamadılar. Bu bitti artık. Bu büyük hareket, AK hareket asla lekelenemez. Lekeletmeyiz. Bundan emin olun. Herkes bundan emin olsun. Bizim temel misyonumuzdur bunlar. Milletimiz bunun için güveniyor ve Allah'ın izniyle biz bu güveni asla sarsmayız. Hepimizin bireysel hayatımızda, görev hayatımızda en önemli hassasiyetimiz budur. Bizler hep kendimizden vererek, hizmet yürütürüz. Hep öyle olmuştur. Dolaysıyla AK Parti'nin en güçlü olduğu noktada ve milletimizin de en hassas olduğu bu konularda bu yıpratıcı yayınlara aldanmayın, göreceksiniz olup bitenlerin hepsi değerlendirilecek, yargı adaletli bir şekilde karar verecek ve gereken yapılacaktır."

    "DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ'Nİ SEÇİMDEN ÖNCE ÇIKARTACAĞIZ"

    Atalay, TBMM'de 11 Şubat'ta Anayasa Komisyonu'nda Demokratikleşme Paketi'nin görüşülmeye başlanacağını belirterek seçimden önce paketi çıkaracaklarını bildirdi. Atalay, bugün yerel seçim olsa, AK Parti'nin oy oranının yüzde 48.50 olduğunu belirterek bazen yüzde 50'nin bir altına düştüğünü ancak yine aynı trendde devam ettiklerini kaydetti.

    Aday tanıtım törenine, Başbakan Yardımcısı Atalay'ın yanı sıra AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, İl Başkanı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve çok sayıda partili katıldı.

    Tanıtım toplantısının ardından Atalay ve beraberindekilerin katılımıyla AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı'nın seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Yorumlar