Arınç’tan güldüren CHP yorumu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Arınç’tan güldüren CHP yorumu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Merinos AKKM’de AK Parti Bursa İl Başkanlığı vasıtası ile düzenlenen "mahalle başkanları" toplantısında konuştu.

"CHP'NİN HİÇBİR HAYAT BELİRTİSİ YOK"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, CHP önderi Kılıçdaroğlu’na yüklenerek, “CHP’yi sebep kapatsınlar, CHP zaten kapalı. Hiç hayatiyet belirtisi yok. 11 adet vilayette seçimler için namzet dahi bulamadılar. Bir CHP’ye bak, bir de AK Parti Bursa teşkilatına bak” dedi.

"4 ÇAY İÇ GENEL BAŞKANLIK YAPIYORUM DE"

CHP’nin İşbankası ile ilgili iddialara da yer veren Arınç, “Sen her zaman ‘Beni Atatürk kurdu, devleti kuran partiyim’ diyorsun. Peki sen niye bunu önemli bulup da biri kitap yazacakmış da, İşbankası’ndan CHP’ye gelen nakit meselesinde iddia edecekmiş. Bunlar şahsi taleplerdir, anayasa mahkemesiyle ne hevesi var. Herkes buna güldü, geçti. Ama AK Parti madem öyle, işte böyle dedi. Anayasa maddesini değiştirelim. Bundan sonra partileri kimse kapatmasın. Sende rahatla ey CHP. Bu korkuyla gidişin hoş değil. Bak seçim için namzet dahi bulamaz bir duruma geldin. Yarın seni baraj korkusu saracak. Gel ben seni kurtarayım. Gel bundan sonra partiler kapatılmasın. Akşam yatarken sorunsuz yat, sabah kalkarken sorunsuz kalk. Git mesaine başla. Akşama kadar makamında 4 adet çay iç. Akşam dön, ben de umumi başkanlık yapıyorum de, yoluna devam et” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar