Arınç'tan Gökçek'e zehir zemberek sözler!

Çankaya Köşkü'nde ilk kez toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bülent Arınç istifa çağrısı yapan Gökçek'e sert tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Arınç'tan Gökçek'e zehir zemberek sözler!

Toplantı sonrasında, C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirileriyle Türkiye gündemini değiştiren Başbakan yardımcısı Bülent Arınç izahat yaptı.

Arınç kendisini istifaya çağırma eden Anklara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e aşırı ağır sözlerle yanıt verdi.

İSTİFA ÇAĞRILARINA CEVAP

Gökçek benimle ilgili bir takım tweetler atmış, Bu terbiyesizce bir izahatdır. Bana arkadaşlarımız Gökçek kim siz kimsiniz muhattap almaya lazım bulunmamaktadır dedi. Allah kısmet ederse bu görevde olmayacağım sırf emekli maaşıyla geçinen bir tanesi şekilde Ankara'nın sokaklarında gezeceğim. Beni istifaya çağırmak kimsenin haddi değil. Benim Gökçek'e değil lakin eşine kocaman bir saygım var. Gökçek'le ilgili konuları 8 Haziran'dan sonra konuşmak isterim. Koltuk sevdasında değilim, AK Parti'yi yıpratacak bir şey içerisinde olmam. Gökçek benim istifamı isteyecek kadar haysiyetli bir adam değildir. 

OĞLUNUN VEKİLLİĞİNİ GARANTİYE ALMAK İSTİYOR

Benim hakkımda kimlerin konuşacağını aşırı iyi biliyoruz. Bunların çetelesi elimizde. İsterseniz bunları size 8 Haziran'da açmanız için bugün verebilirim. Gökçek Bakın sayın demiyorum. O bir yerlere yaranmak ve oğlunun milletvekilliğini garanti altına almak istiyor.

Herkes benim cemeate karşı görüşümü bilir lakin 17 ve 25 Aralaık davalarından sonra ben hükümetin birlikte oldum.

GÖKÇEK BU YAPININ KUCAĞINA OTURMUŞTUR!

Gökçek Belediye Başkanlığı zamanında oy istersen bu binanın kucağına oturmuştur. Onlara ülke bölgeleri vermiştir. 30 Mart'a kadar bu enlem yapıyla ilgili ağzından bir fena söz çıkmamıştır. Verdiği bölgeleri iptal etmek için mahkemelerde koşmaktadır. 

"8'İNDEN SONRA HESABINI SORARIM"

Hıncını bir biçimde çıkarmak istiyor 8 Haziran'a kadar müsaade. 8'inden sonra hesabını sorarım. Birileri arkadan kuklacılık yapmak istemişse benim kulaklarım iyi duyar. Bana bunu saldırtanları 8'inden sonra çıkarırırım.

(Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasınaki cumartesi yapılan görüşme) Zannedersem bir izahat düzenlendi bu konuda. Haberdar değilim ben hususi kalem müdürlüğü yapmıyorum. Pazar günkü izahatların bu görüşmeyle hiç bir hevesi yok.

Öcalan'ın Nevruz mesajında hangi hususlar olduğunu Kamu Güvenliği Müsteşarlığı analiz ediyor. Bizim beklentimiz farklıydı olmaması gerekenler çıkmalıydı. Açıklandığı kadarıyla dahi müspet bulduğumu söylemiştim.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar