Arınç’ın katıldığı törende ödül krizi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı törende ödül krizi yaşandı. Görevliler isimleri karıştırınca Arınç zor anlar yaşadı.TBMM tören salonunda düzenlenen ‘Yerel medya özendirme yarışması ödül töreni’ sona erdi....

Google Haberlere Abone ol
Arınç’ın katıldığı törende ödül krizi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı törende ödül krizi yaşandı. Görevliler isimleri karıştırınca Arınç zor anlar yaşadı.

TBMM tören salonunda düzenlenen ‘Yerel medya özendirme yarışması ödül töreni’ sona erdi. Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve yerel-ulusal medyada görev yapan birçok gazeteci katıldı. Arınç gecede konuşma yaptıktan sonra sıra ödüllerin takdimine geldi. Önce ödül almaya hak kazanan yerel medya mensupları plaketlerini aldı. Daha sonra sahneye jüri üyeleri çağırıldı.

ÖDÜLLER KARIŞTIRILINCA

Ulusal medyada çalışan gazetecilere ödüllerini vermek isteyen Arınç, görevliler tarafından isimler karıştırılınca zor anlar yaşadı. Ödülü vermek istediği kişi ile ödülün üzerindeki isim aynı olmayınca Arınç birkaç kez ödülü değiştirmek zorunda kaldı. Bazı görevliler ödülü kendi vermeye kalkışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Ödül töreni bittiğinde sıra fotoğraf çektirmeye geldi. Bu sırada bir gazetecinin ödülü unutuldu. Arınç en son o gazeteciye de ödülünü verdikten sonra tören sona erdi.

CİHAN

Yorumlar