Arınç’a fenerli maden işçisi heykeli hediye edildi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa’da Harmancık Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, ziyaret anısına Arınç’a madenci heykeli hediye etti.Arınç, 30 Mart yerel seçimleri sonrası AK Partili...

Google Haberlere Abone ol
Arınç’a fenerli maden işçisi heykeli hediye edildi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa’da Harmancık Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, ziyaret anısına Arınç’a madenci heykeli hediye etti.

Arınç, 30 Mart yerel seçimleri sonrası AK Partili belediyeleri ziyareti kapsamında Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’yı da makamında ziyaret etti. Harmancık’a hükümet ve yerel yönetimlerin yaptığı icraatları anlatan Arınç’a ziyaret anısına madenci heykeli hediye edildi. Belediye Başkanı Çetinkaya, “Acımız büyük ama bölge olarak da ekmeğimizi madencilikle de geçiniyor” diyerek Arınç’a elinde fener bulunan maden işçisini temsil eden heykelciği hediye etti. Başbakan Yardımcısı Arınç ise “Allah hepsine rahmet etsin, Allah kalanlarına sağlık versin. İnşallah bundan sonra madenlerimizde böyle acılar yaşanmaz.” dedi.

'KERATALARA HABER VERMEYİN'

Bülent Arınç, gün boyu Bursa’nın farklı ilçelerinde helikopterle gitmesine rağmen kendisini takip eden gazetecilere hitaben, “Bugün çok yoruldunuz, yarın sizinle görüşelim” diyerek danışmanını yanına çağırdı. Danışmanına isteğini ileten Arınç, “Sabah basın mensubu arkadaşlarımızla görüşelim. Kaçta görüşelim?” dedi.

Danışmanının ‘Saat 08.30’da olabilir, efendim 10.20’de uçak var” deyince, Arınç şunları kaydetti: “Saat 08.30’da gelemezler, nasıl gelecekler? Sen kendine bak, saat 09.00’da olsun.” Arınç, ziyareti takip eden gazetecilere “Yalnız siz gelin, öbürlerini atlatmış olun, var mı, eyvah, çağırmayın o kerataları.” Ardından Arınç, Harmancık’tan ayrılarak Keles’e hareket etti. CİHAN

Yorumlar