Arınç-Gökçek polemiğine Taner Yıldız yorumu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gündeme dair izahatlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Arınç-Gökçek polemiğine Taner Yıldız yorumu

Bülent Arınç ile Melih Gökçek içinde yaşanan polemikle ilgili izahatlarda bulunan Yıldız, "Önemli bulunan aile içi meselelerin kendi içinizde konuşulması. İstikrarı sağlamak için çok aşırı uğraştık, sınavı geçtiğimize inanıyorum." dedi.

Üslup farkları olabilmekte lakin tek bir amaç uğruna bizler uğraşıyoruz memleketimiz için ülkemizin geleceği, gelişme için. Sayın Başbakan ve Genel Başkan yorumlarını yaptılar.

Burada ciddi bulunan aile içi meselelerin kendi içimizde konuşulması. Tweet yoluyla yanıt verince ister istemez izleyenler bir tedirginlik yaşamış olabilir. Sınavdan geçmiş olduk belki küçük bir stres testinden geçmiş olduk.
 
(Bülent Arınç AK Parti için ne anlatım ediyor sorusuna) Tabii ki Bülent abidir. Şahsi izahatları olduğun altını çizmek lazım. Kurumsal bir görüş olmadığını kendisi de anlatım etti.

Sayın Cumhurbaşkanımız çok aşırı çok meslek verdi. Konumunun değişik olması onu bu davadan uzaklaştırmıyor. Yanlış yorumlanan bir husus var. cumhurbaşkanımız AK Parti umumi başkanlığı yapmış birisidir. 10 Ağustos'tan sonra zihnini, beynini bir yere askıya almadı. Biz onun geçmişini bir kenara bırakamayız, kendisi de bırakamaz. (Habertürk)

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar