Anavatanlı kadınlar MHP’de toplandı

MHP Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, bürosuna gelen Anavatan Partili kadınlara destek sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Anavatanlı kadınlar MHP’de toplandı

MHP Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, bürosuna gelen Anavatan Partili kadınlara destek sözü verdi. Bu seçimin hep birlikte bitirileceğini belirten Pekdoğan, "Kırıkkale, Beşir Atalay’a ders verecek. Atalay, 10 yıldır yanına gelen herkese ben Kırıkkale Milletvekili değilim dedi. O zaman ben de diyorum ki Ne mutlu 71’liyim diyene.” dedi.

Anavatan Partisi Parti Sözcüsü Melek Sultan Tufan önderliğinde toplanan yaklaşık 350 kişilik partili, ‘Başkan Pekdoğan’ tezahüratlarıyla Pekdoğan’ın bürosuna yürüyerek, Pekdoğan’a destek vereceklerini açıkladı. Bu seçimin hep birlikte biteceğini ve 30 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını belirten Pekdoğan, her gün yüzlerce kişinin kendisine destek verdiğini ve Kırıkkale halkına layık olmak için gece gündüz çalışacağını bildirdi.

Pekdoğan, "10 yıldır ‘Ben Kırıkkale Milletvekili değilim’ diyen Beşir Atalay son dönemde değişti. Halk, Beşir Atalay’a çok büyük bir ders verecektir. Atalay, asıl aday dururken yedek adayı belirledi. AK Parti’nin zihniyeti hiç değişmedi ancak bu dönem hiç beklemedikleri bir yenilgi alacaklar. AK Parti demokrasiyi hiçe saydı, Atalay, AK Parti adayını kendi seçti. Atalay, parti il teşkilatını ve seçmenlerini hiçe saydı, Beşir Atalay’ı çok kolay geçeceğiz. AK Parti’nin adayını Kırıkkale’de görmedik, rakibimiz yok ve Kırıkkale, 30 Mart’ta vicdanını ortaya koyarak oy verecek." diye konuştu.

Tufan ise “Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki her gün, hatta her saat başı yeni bir sorun, yeni bir gündemle karşılaşıyor, 7 şiddetinde depremle sallanıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de vatanımız üzerine çok oyunlar oynandı, oynanma ya da devam edecektir. Ülkemizi yönetenler bu oyuna bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde ortak olmaktadırlar. Nedir bu oyunun ana kuralları, Anadolu insanını aç bırakmak.” dedi.
CİHAN

Yorumlar