Alkan'dan, Feyzioğlu'nun adli açılışa daveti sorusuna: 1 Eylül'e daha çok var

Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'nun, 2014-2015 adli yıl açılışına çağrılıp çağrılmayacağı ile ilgili soruya "1 Eylül'e daha çok var." şeklinde cevap verdi.Yargıtay Başkanı Alkan,...

Google Haberlere Abone ol
Alkan'dan, Feyzioğlu'nun adli açılışa daveti sorusuna: 1 Eylül'e daha çok var

Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'nun, 2014-2015 adli yıl açılışına çağrılıp çağrılmayacağı ile ilgili soruya "1 Eylül'e daha çok var." şeklinde cevap verdi.

Yargıtay Başkanı Alkan, TBB Başkanı Feyzioğlu'nun bugünkü törende yaptığı konuşmaya ilişkin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, '2014-2015 adli yıl açılışına Feyzioğlu'nun çağırılıp çağırılmayacağını' sorması üzerine Başkan Ali Alkan, "1 Eylül'e daha çok var. Köprünün altından çok sular akar, gerekirse başkanlar kurulunda müzakere ederiz" cevabını verdi.

Danıştay'ın kuruluşunun 146. yıl dönümü, TBMM'de verilen resepsiyonla kutlandı. Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve eşi, konukları kapıda karşıladı. Resepsiyona; Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, bazı bakanlık bürokratları ve çok sayıda yargı mensubu katıldı.

CİHAN

Yorumlar