Ali Osman Tobay yeni 'Ordu' için yola çıkıyor

'Her şey güvenle başlar' sloganı ile yola çıkan Ordu Milletvekili Aday Adayı Ali Osman TOBAY Ordu'lu hemşerilerinden yetki istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Ali Osman Tobay yeni 'Ordu' için yola çıkıyor

1971 Ordu Ünye doğumlu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Üsküdar İ.H.L eğitiminin peşinden Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Halen Marmara Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde Reklamcılık ve Tanıtım Yüksek Lisansı devam etmektedir. İletişimci ve müteşebbis işadamı bulunan Tobay, evli ve 3 çocuk babasıdır. Arapça, İngilizce bilmektedir.

Ümraniye Belediye iştiraki Ümyat A.Ş nin umumi müdür yardımcılığı, Ülker Grup şirketlerinde ajans başkanlığı görevlerinin peşinden kurucusu bulunduğu firmalarla milli ve uluslar arası düzeyde, turizm, reklam ve mimari bölgelerde ticari faaliyetler yapmaktadır. Klasik Türk-İslam sanatları sahasında da yurtiçi ve yurtdışı marka çalışmalar oluşturan İstanbul Klasik Sanatlar Merkezi’nin kurucu üyesi ve başkanıdır.

İlim Yayma Cemiyeti İdare kurulu üyesi, Ordulular Hizmet Vakfı mütevelli heyeti üyesi, ÜNSİYAD (Ünyeli Sanayici ve İşadamları Derneği) kurucu üyesi ve başkan yardımcısı, Türkiye Basketbol Federasyonu İdare kurulu üyesi, tanıtım medya ve sponsorluktan mesul Asbaşkandır.

Siyasi yaşamına 1989 yılında Refah Partisi mahalle temsilciği ile başlayıp Fazilet Partisinde iki çağ Ümraniye İlçe İdare kurulu üyeliği yapmış, 2007-2009 yıllarında AK Parti İstanbul il İdare kurulu üyeliği oluşturan Ali Osman Tobay, Ordu Milletvekili Aday Adayıdır.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar