AKPli 3 Vekil Disipline Sevk Edildi

AK Parti MYK toplantısı sona erdi. AK Parti İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ile Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, disipline sevkedildi.

Google Haberlere Abone ol
AKPli 3 Vekil Disipline Sevk Edildi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde saat 22.30'da başlayan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. MYK'da İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ile Ankara Milletvekili Sayın Haluk Özdalga'nın, tedbirli olarak kesin ihraç edilmeleri talebiyle müşterek disiplin kuruluna sevk edildikleri bildirildi. 
Toplantının sona ermesinin ardından Ak Parti'nin internet sitesinden MYK toplansıyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, 'İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ile Ankara Milletvekili Sayın Haluk Özdalga'nın, son zamanlarda, parti disiplinine ve politikalarına, temel ilkelerimize ve hükümet icraatlarına aykırı, partimizi ve hükümetimizi tahkir ve tezyif edici sözlü ve yazılı beyanlarından dolayı, tedbirli olarak kesin ihraç edilmeleri talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk edilmelerine MYK'mız tarafından karar verilmiştir' denildi. 

Yorumlar