Akparti'den 2 İstifa

Tunceli ve Ankara'dan 2 istifa haberi geldi.

Google Haberlere Abone ol
Akparti'den 2 İstifa

Partisi tarafından yeniden aday gösterilen Aydın, seçimlere bağımsız gireceğini bildirdi.

Mazgirt'in Akpazar Beldesi'nde iki dönemdir Ak Parti'den belediye başkanlığı yapan Ali Aydın, bu dönem de başkan adayı gösterilmesine karşın partisinden istifa ederek, seçimlere bağımsız gireceğini açıkladı. Dün öğlen saatlerinde Ak Parti 
AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

TUNCELİ'nin Mazgirt İlçesi'ne bağlı Akpazar Beldesi'nin Ak Partili Belediye Başkanı Ali Aydın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

Genel Merkezi'ne istifa dilekçesini gönderen Aydın, dün gece saatlerinde Facebook'taki sayfasından yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle Ak Parti'den istifa etmiş bulunuyorum. Bağımsız aday olarak seçimlere katılacağım. Kamuoyuna saygıyla duyrulur" dedi.

ANKARA GÖLBAŞI'NDA AK PARTİ'DEN İSTİFA

AK Parti Gölbaşı eski İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, kendisine destek veren bir gurupla birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı. Şimşek, bugün MHP İlçe Teşkilatı'nda yapılacak törenle MHP'ye katılacağını belirtti.

Belediye meclis üyeliği adaylığı konusunda partiyle anlaşmazlığa düştüğü öne sürülen Ramazan Şimşek, Gölbaşı AK Parti Teşkilatı'nda kendisine verilen sözlerin tutulmadığını belirterek, "2009 yılında partimizin aleyhine çalışanlar, partiye oy vermeyenler şu anda partinin başında ama, partiye emek verenler partinin dışına itilmiş" dedi.

Ramazan Şimşek'in AK parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı döneminde partiye üye olan 900 kişinin de istifa edeceği öne sürüldü. Gölbaşı AK Parti teşkilatına 140 kişinin meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunda bulunduğu, listede yer almayanlarla yerini beğenmeyenlerin de önümüzdeki günlerde istifa açıklamaları yapabileceği iddia edildi. AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı yöneticileri ise bu konularda daha sonra açıklama yapacaklarını belirtti.

Yorumlar