Akaydın: Aday tespit süreçlerinde müdahil olmak benim stilimde yok

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, "Antalya'da herkes bilir.

Google Haberlere Abone ol
Akaydın: Aday tespit süreçlerinde müdahil olmak benim stilimde yok

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, "Antalya'da herkes bilir. Aday tespit süreçlerinde hiçbir şekilde müdahil olmam. Benim stilimde bu yok." dedi.

Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye başkan adayı olarak CHP'li mevcut başkan Süleyman Evcilmen'in yerine Antalya Kadın Kolları Başkanı Avukat Sultan Yeğen'in aday gösterilmesi nedeniyle CHP Antalya İl Teşkilatı önünde yaşanan protestoları değerlendirdi. CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş'ın Alanya'nın Avsallar Beldesi'ndeki seçim bürosunun açılışına katılan Akaydın, 2 gündür Alanya ve Manavgat'ı dolaştığı için konuyu takip etmediğini söyledi. Aday belirlenmesiyle ilgili hiçbir öngörüsünün olmadığını kaydeden Akaydın, "Antalya'da herkes bilir. Aday tespit süreçlerinde hiçbir şekilde müdahil olmam. Benim stilimde bu yok." dedi.

Herkesin demokratik haklarına saygı gösterdiğini dile getiren Akaydın, herkese itidal tavsiye ettiğini açıkladı. Bu konuda il başkanının konuşmasının daha doğru olacağını ifade eden Akaydın, "Şu anda alanda dolaşan bir belediye başkan adayıyım." diye konuştu.



CİHAN

Yorumlar