AK Parti'ye Fransız aday

Fransız Philippe Roger Delaisement, AK Parti'den Bursa Milletvekili aday adayı oldu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'ye Fransız aday

AK Parti’den Bursa Milletvekili aday adayı bulunan çifte yurttaş Fransız Philippe Roger Delaisement, Türkiye’nin yurtdışı ilişkilerinde köprü görevi yapabileceğini söyledi.


AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya ile İlçe Yönetim Kurulu Üyesi benzeri Evrim Delaisement ve İdare kurulu üyelerinin de hazır olduğu kahvaltılı toplantıda konuşan Phillippe Roger Delaisement, bilgi ve tecrübesiyle Türkiye’nin yurtdışı ilişkilerinde köprü görevi göreceğini belirterek, son 12 yıldır Türkiye’nin ileriye gittiğini söyledi. Fransız Delaisement, tepedeki kadroların iyi yönetmesi ve doğru işler yapmasından ötürü tercihini AK Parti’den yana kullandığını belirtti.

AK Parti’nin 2023 yılı hedefleri içinde yer sektör yerli bilişim ve yerli hizmet hedefine dikkati çeken Delaisement, “Şu anda dünyada teknoloji Avrupa’da, elektronik ise Asya tarafında yaygın. Bu teknolojiyi buraya getirmek gerek. Türkiye’nin bilişimde öncü pozisyona geçmesinde vazife alacak kadroların içinde yer edinmeyi hedefliyorum. Yurt dışı ilişkilerde de köprü görevi yapabileceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar