''Ak Parti'nin farkı bu''

Seçim çalışmaları dolayısıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu Nazilli Kent Meydanı’nda halka seslendi.

Google Haberlere Abone ol
''Ak Parti'nin farkı bu''


Seçim çalışmaları kapsamında 35 İl’in dışında yalnızca 2 İlçe’de miting yaptığını belirten Davutoğlu, ‘’Bu İki İlçeden biri de Nazilli. Aydın’a gelip de Nazilli’ye uğramadan gitmek olmaz dedik ve sizlerin huzuruna geldik, siz de gecenin bu saatine kadar bizi beklediniz Allah razı olsun’’ ifadesinde bulundu.

Miting meydanında mehter takımıyla karşılama düzenlenen Başbakan Davutoğlu, açıklamalarında şunları söyledi: "İşte Türkiye Cumhuriyeti devleti de 2002'de başı önüne eğik bir devletti. IMF memuru gelir, Türkiye'ye ekonomik politika dikte ederdi. Ak Parti iktidarıyla bizden önce yapılan bütün borçları son kuruşuna kadar ödedik. Ayrıca onu ödediğimiz gibi 18 bin kilometre duble yol yaptık, bölünmüş yol sadece 6 bin kilometreydi. 757 hastane yaptık, bin 737 sağlık tesisi yaptık, bütün bunları milletimizle beraber yaptık. Şimdi onlar konuşuyor ama biz yapıyoruz. Biz geldiğimizde en ufak silah için bile başka ülkelerin kapısında beklerdik. Hibe, yardım isterlerdi. İnsansız hava aracı, terörle mücadele için, Amerikan kongresi vermez beklerdik ya da İsrail'den gider talep ederler, beklerlerdi. Şimdi kendi helikopterini, insansız hava aracını yapan Türkiye Cumhuriyeti devleti var. Geçtiğimiz hafta Bitlis'ten Muş'a uçarken helikopterler, ATAK helikopterleri bizim helikopterimize eşlik etti. İlk defa Türk semalarında Türk yapımı helikopterler, ATAK helikopterleri uçtu."

''AK PARTİ'NİN FARKI BU''

Ak Parti’nin diğer partililerden farklı olduğunun altını çizen Başbakan Davutoğlu, "Onların bir kısmı Selçuklu'yu Osmanlı'yı reddeder, bir kısmı cumhuriyeti anlamaz, ama biz Selçuklu'nun torunlarıyız, Osmanlı'nın varisleriyiz, cumhuriyetimizin çocuklarıyız. Kimse cumhuriyetçilik taslamasın, cumhuriyet bizim idealimiz, cumhuriyeti yüceltmek bizim en büyük hedefimizdir. İnşallah tarihten aldığımız bu hızla Türkiye Cumhuriyeti devletinin 100. yılında sizler bütün dünyada itibarlı, küresel bir güç olan yeni bir cihan devletinin vatandaşları olacaksınız" dedi.

Konuşmasının sona ermesinin ardından Başbakan Davutoğlu, Nazilli Şehir Stadı’nda kendisini bekleyen helikoptere binerek İzmir’e geçti.

Yorumlar