AK Partililerin seçim gezisinde arbede çıktı

Balıkesir Bandırma ilçesinde AK Partili Belediye başkan adayı Recep Şekerci’nin Dere Mahallesi'ndeki seçim gezileri sırasında arbede çıktı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partililerin seçim gezisinde arbede çıktı

Balıkesir Bandırma ilçesinde AK Partili Belediye başkan adayı Recep Şekerci’nin Dere Mahallesi'ndeki seçim gezileri sırasında arbede çıktı. Bir kişi, AK Partili bir grubun saldırısına uğrayarak, başına aldığı sandalye ve şemsiye darbesiyle yaralandı. Yaralı olay yerine gelen polisler tarafından Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İddiaya göre, AK Parti Bandırma Belediye başkan adayı Recep Şekerci seçim çalışmaları kapsamında Dere Mahallesi General Halit Caddesi'nde bulunan ve işletmeciliğini Ünver Ünver’in yaptığı Kısmet Cafe’ye gitti. Bir süre sonra 17 Aralık operasyonundan dolayı Belediye başkan adayı Recep Şekerci ve kafe sahibi Ünver Ünver arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. AK Partili bir grup kafe sahibi Ünver Ünver’e şemsiye ve sandalyelerle saldırdı. Yaralanan Ünver Ünver olay yerine gelen polisler tarafından hastaneye götürüldü. Bandırma Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alına Ünver’in vücudunun değişik yerlerinde kırıkların bulunduğu tespit edildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, kendilerinin provoke edildiklerini savundu. Kasapoğlu, “Özellikle bazı şahıslar önceden gideceğimiz kahvehaneleri tespit edip konuşlanarak provokatif eylemlerde bulunuyorlar. Dikkat ediyoruz sürekli aynı yüzler ve her ortamda sözlü saldırılarına devam etmektedirler. Gün içerisinde yaşanan bir olayda yine aynı şahıslar ortaya çıkmış ve kalabalığa hakaret ve saldırılar sonucu bir tartışma yaşanmıştır.” iddiasında bulundu. CİHAN

Yorumlar