AK Partililerin elindeki son anket sonucu

Bazı anket şirketlerinin 'Yüzde 40'ların altına düştü' iddiasına AK Parti'den yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partililerin elindeki son anket sonucu

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti'yi yüzde 40'ın altında belli eden anketlerin gerçekçi olmadığını belirterek, kendilerinin yaptırdığı anketlerde oy oranlarının yüzde 50 seviyesinde olduğunu söyledi.

 "Bizim yaptırdığımız anketlerde, AK Parti şu anda yüzde 50'ler seviyesinde seyrediyor" diyen Aydın, milletin tüm politik partileri izlediğini, akı da karayı da gördüğünü vurguladı. Aydın, şöyle konuştu:
 
 "Kim ulus hesabına politika yapıyor, milletin sorunlarıyla kim ilgileniyor, dertleriyle kim dertleniyor ve çözümü noktasında kim İçten gayretleri ortaya koyuyor, ulus bunu görüyor. Millet ile AK Parti içerisinde önemli bir itimat ortamı sağlandı. AK Parti şekilde biz gücümüzü milletten aldık, millete güveniyoruz. Milletimiz tıpkı biçimde bize güveniyor. Bu itimat son yapılan anketlerde de devam ediyor. Dolayısıyla en ufak bir problem yok. 7 Haziran seçimlerinde inşallah milletten bize Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğu istiyoruz. Çünkü muhalefetin Anayasa konusundaki samimiyetsizliğini de ulus gördü. Uzlaşma Komisyonu'na eşit organ vermemize, 60 madde oybirliğiyle geçmesine, altına imza attıkları maddeleri çıkarmaktan dahi imtina ettiler. Bu derece samimiyetsiz bir yaklaşım var. Aynı biçimde Çözüm Süreci'ndeki samimiyetsizlikleri de ortada... Bu ülkenin, milletin esas problemleri noktasında ulus hesabına değil, millete karşın ortaya koymuş oldukları adımlar ortada. Halkımız aydınlanmış, her şeyi fazla aşırı iyi biliyor ve fazla aşırı net görüyor. Bu seçimde de inşallah yeni Türkiye'nin yapımı noktasında hem Çözüm Süreci hem paralelle savaş hem de yeni Anayasa konusu için AK Parti'ye Anayasayı değiştirecek çoğunluğu vereceği kanaatindeyim."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar