AK Parti'li ve CHP'li başkanlar kucaklaştı

AK Parti Adıyaman teşkilatı CHP Adıyaman Teşkilatına yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyarette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'li ve CHP'li başkanlar kucaklaştı

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve İdare kurulu üyeleriyle, CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve İdare kurulu üyelerini ziyaret etti. 

Ziyarette izahatlarda bulunan AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, “CHP İl Başkanımıza ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk. Demokrasinin mühim eşiklerinden bir tanesi bulunan seçimlere giderken başarılar arzulamak istedik. Seçim atmosferinde Adıyaman’a yakışan, beri kadar mevcut olan, bundan sonra da mevcut olması gereken toplumsal uzlaşı için buradayız. Adıyaman’ın vitrini bu kardeşlik ve uzlaşı kültürüdür. Siyasal partiler arasındaki diyalog zeminini devam ettirmek için mükellefiz. Seçim atmosferinin bize, siyasal partimize ve Adıyaman’a müsait bir süreç geçirmemizi diliyorum. Kendi partimizin ve muhalefet partilerin namzet adayları birbirinden kaliteli ve temsil yeteneklerine sahipler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Gelenekselleşmiş değil, toplumsal uzlaşıyla, diyalogla devam ettiriyoruz siyasetimizi. Birbirimizi ziyaret etmemiz, birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz, ola ki bir sıkıntıda taraf yana gelerek us birliği yapabilmek ve çözebilmek kolaylığı getirir. Diğer partilere de ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.

CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, “İktidar partisinin başkan ve İdare kurulu üyelerine hoş geldiniz, diyorum. Bizleri ziyaret fazla fazla mesut etti. Biz de kendilerine ziyaret etmek istiyorduk. Eğilim yoklaması yaptık. Yönetim kurulu ve ilçe başkanımızla ziyaret etmek istiyoruz. Bu manzara başka illere de misal olsun. Olumlu şeylerde iktidarı destekleriz. İlimizin sorunlarının çözümüne ne çeşit yardım sağlayabilirsek bizim için sevindiricidir. Bizde başka siyasal partileri ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

İHA

 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar