AK Parti'li Özdemir: Bir kıza aşık olamayanlar, ülkeye hizmet edemez

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, parti aşkını, düşünce adamı ve müteffekkir Nurettin Topçu'ya ait olan 'Bu ülkenin bir kızına aşık olamayanlar, bu ülkeye hizmet edemez' diyerek tarif etti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'li Özdemir: Bir kıza aşık olamayanlar, ülkeye hizmet edemez

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, parti aşkını, düşünce adamı ve müteffekkir Nurettin Topçu'ya ait olan 'Bu ülkenin bir kızına aşık olamayanlar, bu ülkeye hizmet edemez' diyerek tarif etti. AK İlçe Başkanı Özdemir, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Konya ve Karamanlıların küçük şelalede verdiği yemeğa katıldı. Yemek sonrası 30 Mart mahalli seçimleri üzerine konuşma yapan Özdemir, 'aşk fedakar olmaktır' diyerek partilerine 2001 yılından bu yana aşık olduğunu söyledi.

    Ülkeye hizmet etme heyecanını 2002 yılından bu yana hiç yitirmediklerini belirten Özdemir, bu davanın kutlu bir yolculuk olduğunu ömür boyunca bu davadan yürümekten vazgeçmeyeceklerini kaydetti. Özdemir, 30 Mart'ın kader seçimi olduğunu ve partilerinin galip çıkmasıyla birilerinden emir alan değil, emir veren konumda olacağını ifade etti.

    12 yıllık iktidarda yaptıkları hizmetlerin devamı için bu milletin özsuyunu içinlerin evlatları olarak "Biz hepimiz birbirimiz hepimiz birlikte bir olduk. Bir de bir olduk şiar ve düsturu içinde yola çıkan ekibin neferleriyiz, askerleriyiz. Ömrümüzün sonuna kadarda böyle yürüyeceğiz. 30 Mart mahalli seçimlerinde bütün dünyaya mesaj vereceğiz. Aşk fedailik ister. Bizde aşk derecesinde sevdiğimiz partimizin fedaileriyiz." dedi. CİHAN

Yorumlar