AK Partili Özdalga: Herkesin Cumhurbaşkanı'na destek olması gerekiyor

AK Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, ortada hükümet-cemaat çekişmesini aşan bir durum olduğunu belirterek, “Bu bir devlet ve demokrasi krizi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Özdalga: Herkesin Cumhurbaşkanı'na destek olması gerekiyor

AK Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, ortada hükümet-cemaat çekişmesini aşan bir durum olduğunu belirterek, “Bu bir devlet ve demokrasi krizi. Bunalım; rejime, ekonomiye ve ülkenin uluslararası itibarına büyük tahribat verecek yönde derinleşiyor.” dedi.

Özdalga, herkesin kişisel hesaplarını ve özel durumunu bir tarafa bırakıp, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e destek olması gerektiği düşüncesini aktardı.

Haluk Özdalga, yaptığı yazılı açıklamada, “Mevcut gidiş devam ettiği sürece bu krizin son bulması mümkün görünmüyor. Bu gidiş, Türkiye’nin büyük zararlara uğramasına neden olabilir. Çıkış yolu, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün anayasal yetkileri çerçevesinde bu krize müdahale etmesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu gidişe ‘dur’ denilmesini diliyorum. Herkesin kişisel hesaplarını ve özel durumunu bir tarafa bırakıp, Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olması gerektiğini düşünüyorum.”
CİHAN

Yorumlar