AK Partili Mehmet Metiner: Paralel yapı, ulusal bir tehdittir

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Metiner, bir gazetede kendisiyle alakalı Adıyaman'da 'savcıyı yönlendirme ve rüşvet verme' konusundaki iddialar konusundaki haberleri yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Mehmet Metiner: Paralel yapı, ulusal bir tehdittir

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Metiner, bir gazetede kendisiyle alakalı Adıyaman'da 'savcıyı yönlendirme ve rüşvet verme' konusundaki iddialar konusundaki haberleri yalanladı. Akrabalarının bir savcıyı dövdüğünü doğrulayan Metiner, olayla ilgili duyduğu üzüntüyü savcıya ilettiğini aktardı.

    Ancak savcının çok sert tepki verdiğini belirten Metiner, sonra görüştüklerinde özür dilediğini ifade etti. Savcının daha sonra teftişe tabi tutulduğunu vurguladı. Savcıyı ve gazeteyi suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. İddiaların doğru olmadığını savunan Metiner, sadece ailesi adına savcıdan özür dilediğini ifade etti.

    Ses kayıtlarının montaj ve dublaj olduğunu iddia eden Metiner, CHP, MHP ve BDP'nin tavırlarının ise manidar ve sorunlu olduğunu kaydetti. Metiner, "Kılıçdaroğlu kendisine servis edilen tapelerle dolaşıyor. Grubuna izletir, dinletir mi; bu nasıl bir ilkesizliktir Allah aşkına." dedi.

    MGK'da dün görüşülen ulusal bütünlüğe yönelik tehlikeler konusundaki bir soruya Metiner, "Paralel yapı, ulusal bir tehdit, Türkiye'ye yöneltilmiş bir tehdit. Ne tür soruşturmalar açılacağını zaman içinde görürsünüz." dedi.
    
    Sonuçlarına bunları yapanların katlanacağını belirten Metiner, cadı avına da karşı olduklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar