AK Partili Mehmet Emin Ekmen'e çirkin iftira

7 Haziran seçimlerinden önce aday adaylarıyla ilgili olarak zaman zaman karalama kampanyası yürütülüyor. Son kurban Mehmet Emin Ekmen oldu.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Mehmet Emin Ekmen'e çirkin iftira

AK Parti'yle ilgili şekilde Twitter'dan duyurduğu ve manipülasyona açık tweet'lerle parti içerisinde de rahatsızlık sağlayan 'Başkentçi' hesabının kime ilişkin bulunduğu merak edilirken dün enteresan bir iddia ortaya atıldı. 

İddiaya göre, daha öncelikle AK Parti'de milletvekilliği yapan, bu devirde gene tıpkı partiden mebus namzet adayı bulunan Mehmet Ekmen'in kardeşi, 'Başkentçi' hesabını yönetiyor. Kime ilişkin bulunduğu belirgin olmayan bir haber sitesinin ortaya attığı bu iddiaya göre, Ekmen ve kardeşi bu hesabı kendi menfaatine kullanıyor. 

Konuyla ilgili şekilde bir izahatda bulunan Mehmet Emin Ekmen ise, kardeşinin İstanbul'da yaşadığını, siyasetten ırak bir yaşam sürdüğünü dile getirirken, iddiaların uydurma ve komik olduğunu söyledi. Masabaşında ve ısmarlama yöntemiyle hazırlanmakta bulunan bu iftira dolu haberle ilgili şekilde bu alçakça iftirayı atanlar yasa önünde adisyon verecek diyen Ekmen, konuyla ilgili avukatlarına suç duyurusunda bulunulması talimatını verdiğini söyledi. 

Daha öncelikle de 'Başkentçi' twitter hesabının sahibi bulunduğu iddia edilerek misyon gösterilen AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Burak Gültekin Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuş, savcılık Twitter’dan bilgi alamadığı için tahkikat takipsizlikle sonuçlanmıştı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar