AK Partili Elitaş: Kiminle el sıkıştığı meselesi önemli değil

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran şahsın, ortaya çıkan yeni görüntülerini değerlendirirken saldırganın kravatlı bir kişi ile tokalaşması görüntüsü için "Kiminle el sıkıştığı meselesi öne.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Elitaş: Kiminle el sıkıştığı meselesi önemli değil

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran şahsın, ortaya çıkan yeni görüntülerini değerlendirirken saldırganın kravatlı bir kişi ile tokalaşması görüntüsü için "Kiminle el sıkıştığı meselesi önemli değil." dedi.

TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk’ü makamında ziyaret eden Mustafa Elitaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Elitaş, saldırganla ilgili ortaya çıkan yeni görüntülerin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Kulislerde uzatılan eli hiç kimse havada bırakmaz. Bu kapıdan giren milletin kendisidir. Hiç kimsenin hangi niyetle burada olabildiğini bilmemiz mümkün değil. Bizimle üç kişi bir araya gelince ‘fotoğraf çektirebilir miyiz?’ diyorlar. Kravatlı bir kişi ile el sıkıştığı ifade edildi. Kiminle el sıkıştığı meselesi önemli değil. İki milletvekili bir saat sonra buluşsa yine el sıkışma refleksi içinde bulunuyor. O anlamda buradan ne çıkar bilmiyorum. Asıl mesele bu kişinin buraya gelerek o hareketi yapması. O çirkin hadisenin gerçekleşmesi. Bu çirkin hadiseyi önleyecek tedbirler neyse bizim onu almamız gerekir. O anlamda bugünkü yaptığımız toplantı önemli."
CİHAN

Yorumlar