AK Partili Çelik: Ses kaydının dışarı servis edilmesi hıyanet örneğidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantının, ister alan dinlemesi şekli ile ister başka türlü gayretler ile kaydedilmesi ve bunun dışarıya servis edilmesinin akla ziyan, kabul edilmey.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Çelik: Ses kaydının dışarı servis edilmesi hıyanet örneğidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantının, ister alan dinlemesi şekli ile ister başka türlü gayretler ile kaydedilmesi ve bunun dışarıya servis edilmesinin akla ziyan, kabul edilmeyecek bir hıyanet örneği olduğunu söyledi

Hüseyin Çelik, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Dün internete düşen ses kaydıyla ilgili Çelik şunları söyledi: "Suriye meselesi ile ilgili olarak, Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantının, ister alan dinlemesi şekli ile ister başka türlü gayretler ile kaydedilmesi ve bunun dışarıya servis edilmesi, akla ziyan, kabul edilmeyecek bir hıyanet örneğidir. Ve bu bir ahlaki meseledir. Hepsinin üstünde bu bir ahlaksızlıktır. Bir insanın ya da bir insan grubunun kendi ülkesinin milli menfaatlerini dışarıya servis yapması, kendi namusunu teşhir etmesinden farklı değildir. Bu kadar ağır söylüyorum, bunun birileri tarafından sorumsuzca yayınlanması da, aynı çerçevede değerlendirilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, toplantı sonrası Kırşehir'in Boztepe ilçesine hareket etti. CİHAN

Yorumlar