AK Partili Çavuşoğlu: 30 Mart yerel seçim değil istiklal mücadelesidir

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, 30 Mart seçimlerinin yerel seçim atmosferinden çıktığını ve bir ‘İstiklal Mücadelesi’ne dönüştüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Çavuşoğlu: 30 Mart yerel seçim değil istiklal mücadelesidir

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, 30 Mart seçimlerinin yerel seçim atmosferinden çıktığını ve bir ‘İstiklal Mücadelesi’ne dönüştüğünü söyledi.

Yıldırım ilçesinde Davutdede Mahallesi sakinlerine seslenen AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi İsmail Hakkı Edebali de Yıldırım’ı geleceğe hazırlamak için yola çıktıklarını söyledi. İsmail Hakkı Edebali, şunları kaydetti: "Önceliklerimiz var. Bunlardan birisi gençlerimiz ve kadınlarımız. Yıldırım genç nüfusa sahip. Dezavantajlı gruplara çok önemli projeler geliştireceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmasına Yıldırım’da her bölgede uygulamaya geçireceğiz. Yıldırım için çalışmalarımız hazırlıklarımız devam ediyor. Bütün konulara eğileceğiz. Bizim için öncelik her zaman Yıldırımlılar olacaktır. Konu ne olursa olsun, karar aşamasında mutlaka sizin öneri ve talepleriniz olacaktır. Vatandaşlarımızı dinlememiz lazım. Bizim yönetim anlayışımız buyurgan olmayacak. Biz halkın karar alma sürecinde olduğu yönetişim anlayışını hayata geçireceğiz. Çalışmalarımıza halkı paydaş yaparsak başarılı olabiliriz."

    İSTİKLAL MÜCADELESİ

    AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise 30 Mart seçimlerinin yerel seçim atmosferinden çıktığını ve bir ‘İstiklal Mücadelesi’ne dönüştüğünü söyledi. Hakan Çavuşoğlu, şöyle devam etti: "Birileri Türkiye’nin gelişmesinden büyümesinden rahatsız. AK Parti hükümetleri olarak göreve geldiğimizden bu yana tek amacımız var; insanımıza yani sizlere hizmet. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tek hedefi var; sizlere hizmeti kutsal kabul ediyor. Bizde başbakanımızın yolunda aynı düşünceye sahip olarak çalışıyoruz. Ama birileri sağlık alanında, eğitim alanında, Türkiye’nin yeniden inşası alanında çağ atlayan Türkiye’yi hazmedemiyor. Bakın bugün dünyanın bütün mazlum ülkeleri seçimleri bekliyor. Neden biliyor musunuz?. Çünkü umutları biziz. Çünkü mazlum milletlerin sesini duyan dünyaya bu sesi haykıran bir tek lider var. O da Recep Tayyip Erdoğan." CİHAN

Yorumlar