AK Partili başkan, çalışanlarını tehdit etti

Kars'ta AK Partili Belediye Başkanı ve adayı Nevzat Bozkuş çalışanlarını yerel seçimler öncesi tehdit ederek, "İktidar partisine destek vereceksiniz.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili başkan, çalışanlarını tehdit etti

Kars'ta AK Partili Belediye Başkanı ve adayı Nevzat Bozkuş çalışanlarını yerel seçimler öncesi tehdit ederek, "İktidar partisine destek vereceksiniz." dedi.

AK Partili Kars Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde adayı Bozkuş, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanlara seslenen Bozkuş, "Biz size nasıl yaklaşıyorsak siz de Kars’a ve Kars’ın sorunlarına sahip çıkmak için iktidar partisine destek verecekseniz." ifadesini kullandı. Bu desteğin, çoluğun çocuğunun geleceği olduğunu ve bunu yapmak zorunda olduklarını ileri süren Bozkuş, "Herkes aynı şeyi düşünmek zorundadır. Herkese söyleyecek, eşine, annesine ve babasına çünkü bizim kurtuluşumuz iktidar partisidir." şeklinde konuştu.
        Başkan Bozkuş bu sırada oradan geçmekte olan MHP seçim aracından yükselen, 'Haramilerden, haramilerden kurtar bizi MHP’ türküsü üzerine "Arkadaşlarımızın kafası karışmış olabilir. Hiç kafanız karışmasın." ifadelerine yer verdi.

Başkan Bozkuş konuşmasına şöyle devam etti: "Sizden isteğimiz şudur, sadece kendiniz değil eşinize, dostunuza, akrabalarınıza ve kardeşinize, herkese söyleyeceksiniz. Bizim seçim kazanmama diye bir şeyimiz yok. Biz seçimi kazanmışız arkadaşlar. Biz seçimi en yüksek oranla kazanmak istiyoruz. Çünkü yukarıda gidip sizin adınıza, Karslının adına, daha iyi işler yapabilmemiz adına ödenek ve para istememiz lazım. Ama şunu söylüyorum, hiçbir arkadaşımızın kafasını birileri karıştırmasın. Biz seçimi kazanmışız."

"YANLIŞ YAPANLAR HESABINI BİR ŞEKİLDE VERECEK"

Belediyeden 300 kişiyi gönderdiklerini ve 300 kişiye iş ve aş imkanı sağladıklarını ifade eden Başkan Bozkuş, "Mevcut olan arkadaşlarımıza insanca davrandık ve onları olması gereken yerlere getirdik. Ama bunun ötesinde bir şeyler düşünüyorsanız o zaman kepinizi önünüze koyup düşünmeniz lazım. Şunu da vurgulamak istiyorum, bir kısım arkadaşlarımızdan şu veya bu şekilde bazı şeyler duyuyoruz. Ben inanmak istemiyorum. Ama yanlış yapanlar hesabını bir şekilde verecek onu da söyleyeyim." şeklinde uyarıda bulundu. CİHAN

Yorumlar