AK Parti’de seçim strateji toplantısı

AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Strateji Toplantısı başladı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti’de seçim strateji toplantısı

AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Strateji Toplantısı başladı. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş ve Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan katılıyor.

Toplantıda seçim sonuçlarının analizlerinin yapılması bekleniyor. Seçim kampanyası boyunca her hafta iki defa bir araya gelen kampanya strateji ekibinin, seçim sonucunu analiz için bir araya geldiği toplantıda seçim ortamında kampanyada olumlu ve olumsuz yönlerin, seçmenin mesajının el alınması, seçimden sonra işlenecek konuların neler olacağının Başbakan’a sunulması bekleniyor.

AK PARTİ BALKONUNDA TAMİRAT

Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın seçimlerden sonra balkon konuşması yaptığı balkonda tamirat çalışmaları yapıldığı dikkat çekti. Balkonda tamirat çalışması yapıldığı ve bazı mermerlerin yenilendiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar