AK Parti ve CHP'li adaylar barış mesajı verdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde CHP ve AK Parti Belediye başkan adayları, yerel seçimler öncesinde el sıkışarak dostluk mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti ve CHP'li adaylar barış mesajı verdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde CHP ve AK Parti Belediye başkan adayları, yerel seçimler öncesinde el sıkışarak dostluk mesajı verdi.

AK Parti'li aday Muhsin Eryılmaz ve ilçe yönetimi, CHP ilçe örgütünü ziyaret ederek başkan adayı Keramettin Yılmaz ile görüştü. Misafirlerini kapıda karşılayan CHP'li aday Yılmaz'a AK Partili aday çiçek sunarak karşılık verdi. Sıcak bir ortamda geçen ilk görüşmelerin arından belediye başkan adayları dostluk mesajları verdi.

CHP İlçe Teşkilatı'nda bulunup buradakilerle bir arada olmaktan memnunluk duyduğunu anlatan AK Parti Fethiye Belediye başkan adayı Muhsin Eryılmaz, CHP'nin ülkenin en köklü partisi olduğunu belirtti. 30 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de bir heyecan olduğunu hatırlatan Yılmaz, "İnşallah Fethiyemizde huzur içerisinde, barış içerisinde, nezaket çerçevesinde güzel bir yarış olur. Ben bunu temenni ediyorum. Biz Fethiye'deki adaylar olarak ülke politikamıza da, Türkiye gündemine de bu şekilde yaklaşmak istiyoruz. Amacımız budur. Fethiye halkı rahat olsun, huzurlu olsun, daha fazla güler yüzlü olsun istiyoruz. Hem Fethiyemizin hem de ülkemizin buna ihtiyacı var." dedi.

Ev sahibi konumunda olan CHP Fethiye Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz da AK Parti'li rakibinin nezaket ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. 30 Mart yerel seçimlerinin bir yarış olduğunu fakat bu yarışın kardeşlik çerçevesinde yürüyeceğini ifade eden Yılmaz, bu süreçte hiç bir partiye veya adaya saygısızlık yapmayacaklarını açıkladı. Ülkemizin her partiye ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekleyen Keramettin Yılmaz, sevgi saygı çerçevesinde 30 martın tamamlanacağını kaydetti. CİHAN

Yorumlar