AK Parti Milletvekili Aksoy da 'haşhaşi' hakareti yaptı

AK Parti Kütahya Milletvekili Dr. Soner Aksoy, Hizmet Hareketi hakkında 'haşhaşi' ifadesini kullandı, Başbakan'ın Putin ve Obama ile yaptığı konuşmaların da dinlendiğini ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Milletvekili Aksoy da 'haşhaşi' hakareti yaptı

AK Parti Kütahya Milletvekili Dr. Soner Aksoy, Hizmet Hareketi hakkında 'haşhaşi' ifadesini kullandı, Başbakan'ın Putin ve Obama ile yaptığı konuşmaların da dinlendiğini ileri sürdü.

Soner Aksoy, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin 'Hizmet Hareketi' ile ilgili sorusunu cevapladı. Kendilerine hainliğin en büyüğünün yapıldığını savunan Aksoy, “Bu fiske değil. Bizim şu ana kadar yediğimiz darbelerin en kötüsü, en haini, en vicdansızı ve en alçağı. Çünkü biz bunları dost bildik. İnsanın dosttan yediği en acı olan darbedir. Biz dost bildiğimiz yakın bildiğimiz insanlardan darbe yedik. Bize dost görüntüler. Türkiye’nin damarları içerisinde sızabilmek için, çeşitli gizli yerlere girebilmek için, mahrem noktalarda görev alabilmek için bize riyakarlık yaptılar, şirin gözüktüler, ondan sonra da elde ettiği bilgileri başkasına sattılar.” dedi.

Kasetlerle hükümetin tehdit edildiğini vurgulayan Soner Aksoy, “Bununla ayrıca iş adamlarını tehdit etmeninin üzerinde siyasi iktidarı tehdit ettiler. Montaj kasetlerle, yalan yanlış kasetlerle ve bundan sonra 17 Mart’ta çıkarılacağı kasetlerle hükümeti tehdit ediyorlar. Sen kimsin? Ne hakla tehdit ediyorsun? Kimin adına tehdit ediyorsun? Bana bir söyleyin. İş adalarının adına mı? İsrail’in adına mı? Amerika’nın adına mı? Kimin adına tehdit ediyorsun? Siyasi bir hüviyetin olmadığına göre sen nasıl olur da hükümeti tehdit edebilirsin” şeklinde konuştu.

KANCIKLIK, İHANET, CASUSLUK, HAŞHAŞİLER

50 yıllık siyasi hayatı olduğunu anlatın Aksoy, sözlerine şöyle devam etti: “Bu, yer yüzünde hiçbir hükümette görülmemiş bir hadisedir. Bunu bize yaşattılar. Bunu bize yaşatanların kendilerinin de aynı ıstırapları yaşamalarını istiyorum. Ben bu yaşıma kadar geldim bu kadar büyük bir kancıklık görmedim. Bu kadar büyük bir ihanet görmedim. 50 yıldır siyasetin içerisindeyim. Siyasi pek çok kayıt dışı davranışlar oldu. Pek çok belden aşağı vuruşlar oldu ama bu kadar alçağını görmedim. Bizim hatalarımız varsa, yanlışlarımız varsa kurarsın partini gelir iktidarı alırsın. Bu şekilde başkalarına taşeronluk yapmak, bizim sırlarımızı başkalarına gizli kriptolu telefonları bile dinleyerek başkalarına servis yapmanın ne faydası var? İktidarı devirme adına ne faydası var? Gizli, enerji ile yapmış olduğu Başbakan'ın konuşmaları, Putin ile Obama ile çeşitli kişilerle gizli konuşmaları nasıl dinlersiniz? Bunlar tamamen casusluk. Kasetle adam değiştirme işini siz yaparsınız. Çünkü sizin bir emeğiniz yok ki. Kendi içinizde bir gün biri, bir gün biri olur. Ama kaç senedir terini bu milletin toprağına akıtmış olan bir başbakanı bu millet, size iki kaset ile teslim etmez. Hiç kendinizi yormayın. O haşaşiler de kendisini yormasın, MHP’de kendisini yormasın CHP de kendini yormasın. Bunu millete rağmen yapamazsınız. Bizim arkamızda millet var. Aziz bir millet var.”
CİHAN

Yorumlar