AK Parti Gençlik Kolları Başkanı: Üzerine dua akan bir diktatörümüz var

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, "1960 yılında rahmetli Adnan Menderes için 'diktatör' deniyordu, şimdi de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a 'diktatör' diyorlar ancak çok şükür ki bizim halkın yüzde 50’sinin verdiği oylarla...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı: Üzerine dua akan bir diktatörümüz var

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, "1960 yılında rahmetli Adnan Menderes için 'diktatör' deniyordu, şimdi de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a 'diktatör' diyorlar ancak çok şükür ki bizim halkın yüzde 50’sinin verdiği oylarla seçilmiş ve üzerine oluk oluk dua akan bir diktatörümüz var." dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, partisinin Bursa İl Gençlik Kollarının Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Türkiye’de son yıllarda yaşanan gelişmelerin başka ülkelerde 10-15 yılda yaşanacak gündem değişikliklerine eş olduğunu söyleyen Zafer Çubukçu, "Bizler, tam 12 yıldır iktidarda olan bir partinin mensuplarıyız ama Türkiye’de bir şeyler oluyor ve biz yüzde 50’nin iktidarı gibi hareket ettirilmemeye çalışıyoruz. Tüm bunlara ve kendi içimizden diye bildiğimiz insanların ihanetine rağmen son yerel seçimlerde yine yüzde 45 gibi bir oy oranını yakaladık. Şimdi de önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi süreci var." diye konuştu.

Türkiye’de medyanın her darbenin içinde mutlaka var olduğunu söyleyen Çubukçu, 1960 yılında dönemin Başbakanı Adnan Menderes hakkında bir gazetede, ‘Üniversite gençleri kıyma makinesinden geçirilip etleri Boğaz’a dökülüyor’ diye haber yapıldığını belirterek, merhum Menderes'e 'diktatör' benzetmesi yapıldığını hatırlattı. Çubukçu şunları kaydetti: "Şimdi de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör diyorlar. Düzen değişmedi ancak bizim şu anda yüzde 50 oy ile seçilmiş bir diktatörümüz var. Üzerine oluk oluk dua akan bir diktatörümüz var. Sadece memleketin sınırlarında değil, Mısır’ın, Suriye’nin, Balkanlar’ın, Arabistan’ın, Kafkasya’nın oluk oluk dua akıttığı bir diktatörümüz var."

Uzun vadeli gelecek hedefleri doğrultusunda çok büyük adımlar atıldığını belirten Çubukçu, "Üçüncü havalimanının temeli atıldı. Üçüncü köprü yapılıyor. Mühendislerimizi Rusya’ya eğitime gönderdik çünkü kurulacak nükleer santrallerimizi Türk mühendisler işletsin isteniyor. Meğer Almanya’daki nükleer santralin yaşı 37 imiş ve en fazla kırk yıl işletilebiliyormuş ama bize çevreyi kirletiyor, siz de kurmayın dediler. Taksim’in yayalaştırılması çalışmalarında Cumhuriyet tarihimizin en saçma eylemlerinden birine şahitlik ettik. Gezi eylemlerinde mesele ağaç değildi. Mesele AK Parti’nin iktidardan düşmesiydi. Bunu geçmişte yaptılar tuttu ama 2013’te yaptınız, bu sefer tutmayacak." dedi. CİHAN

Yorumlar