AK Parti eski ilçe başkanı 100 kişiyle MHP'ye geçti

Hatay'ın Erzin ilçesinde AK Parti'den aday olamayan eski ilçe başkanı, 100 kişiyle MHP’ye geçti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti eski ilçe başkanı 100 kişiyle MHP'ye geçti

Hatay'ın Erzin ilçesinde AK Parti'den aday olamayan eski ilçe başkanı, 100 kişiyle MHP’ye geçti. AK Parti'nin kurucu üyelerinden olan ve 5 yıl ilçe başkanlığı yapan Aydın Kunt için MHP İlçe Başkanlığında tören yapıldı. Eski AK Parti İlçe Başkanı'nın rozetini MHP İl Başkanı Adnan Akdaş taktı.

AK Parti'den aday gösterilmeyince CHP’den aday olan Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş'la devam eden istifalar Defne Belediye başkan adayı Volkan Özkaya’nın adaylıktan çekilmesi ile devam etti. İskenderun’da ise gece yarısı önce Belediye Başkanı adayı olarak Mehmet Soydan gösterilmiş, daha sonra ise aday olarak Seyfi Dingil’in ismi açıklanmıştı. Adaylığı iptal edilen Mehmet Soydan ise AK Parti İl Başkanlığı önünde yaklaşık 500 kişi ile protesto gösterisi yapmıştı.

Son istifa ise Erzin ilçesinden geldi. AK Parti kurucu üyelerinden ve bu partinin 5 yıl ilçe başkanlığını yapan Aydın Kunt, MHP’ye geçti. Aday olamayınca adayı olduğu partisini bırakan Aydın Kunt için tören düzenlendi. MHP ilçe teşkilatında düzenlenen programa İl Başkanı Adnan Akdaş, İl Genel Meclis üyesi Emin Korkmaz, belediye başkan adayı Mehmet Oruz, ilçe başkanı Rıfat Kuşcu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. CİHAN

Yorumlar