AK Parti Büyükşehir Belediye başkan aday adayı partisinden istifa etti

Yıllarca Mardin AK Parti teşkilatının her alanında görev yapan ve Mardin Büyükşehir Belediye aday adayı olan MÜSİAD kurucusu ve iş adamı Kazım Aksoy, AK Parti'den istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Büyükşehir Belediye başkan aday adayı partisinden istifa etti

Yıllarca Mardin AK Parti teşkilatının her alanında görev yapan ve Mardin Büyükşehir Belediye aday adayı olan MÜSİAD kurucusu ve iş adamı Kazım Aksoy, AK Parti'den istifa etti. Aksoy, bundan sonra siyasi hayatına Saadet Partisi çatısı altında devam edeceğini belirtti.

Saadet Partisi'nden (SP) Artuklu ilçesi meclis üyeliğine adaylığını koyan Kazım Aksoy, AK Parti'den istifa etmenin nedenlerinden birinin kendilerine değer verilmemesi olduğunu açıkladı. Aksoy, AK Parti'nin Mardin’de ciddi anlamda hatalar yaptığına inandığını söyledi.
Kendilerine değer veren bir parti olan Saadet Partisi'nin ve Milli Görüş çizgisinin önemine binaen bu partiye ailece katıldıklarını ifade eden Aksoy, "Hakkımızda her şeyin hayırlısını diliyorum. Halkımız, merkezde güvenebileceği bir parti arıyor. AK Parti'nin Mardin’de ciddi anlamda hatalar yaptığına inanıyorum. Saadet Partisi Mardin genelinde iyi adaylarla ve dürüst siyasetçilerle yoluna devam ediyor ve biz de bu oluşumun içinde yer alarak değerli adaylarımıza destek olacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar