AK Parti, Adana'da seçim çalışmalarını pazar günü başlatıyor

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Büyükşehir Belediye başkan adayları Abdullah Torun’un pazar günü kente gelerek seçim startını vereceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti, Adana'da seçim çalışmalarını pazar günü başlatıyor

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Büyükşehir Belediye başkan adayları Abdullah Torun’un pazar günü kente gelerek seçim startını vereceğini söyledi. Başkan Yağcı, Torun’a Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile milletvekillerinin de destek vereceğini belirtti.

Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Yağcı, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun’un pazar günü Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile birlikte kente gelerek seçim çalışmalarına başlayacağını kaydetti. Yüreğir Spor Salonu’ndaki programının aday tanıtımından ziyade seçmenle buluşma olduğunu ifade eden Yağcı, Torun’u bütün Adana’nın milletvekilliği döneminden tanıdığını ifade etti. İlçe belediye başkan adaylarının da ay içerisinde açıklanacağını vurgulayan Yağcı, adayların henüz tespit edilemeyeceğini ifade etti.
Bir basın mensubunun AK Parti eski milletvekili Abdullah Çalışkan’ın MHP’ye geçip Seyhan Belediye başkan aday adayı olmasını sorması üzerine ise Yağcı, “Sayın Çalışkan benim çok eski dostumdur; beraber milletvekilliği yaptığım bir arkadaşımdır. Doğrusu kulvar değiştirmesine üzüldüm ve yadırgadım. Ben bir insanın kiminle oruç tuttuysa, onunla bayram etmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Doğru bulmadım ama herkes kendi kararını kendi verir ve neticesine de katlanır." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın ilçe belediyeleri için adayların arasında bulunup bulunmadığı yönündeki soruya ise Yağcı, “Biz kendi partililerimizi konuşuyoruz. Bizim partilimiz olmayan, bir arkadaş hakkında konuşmayı doğru bulmam. Şuanda bahsettiğiniz arkadaş partilimiz değil. Bizden aday olmak için bir müracaatı da mevzu bahis değil. Müracaat ettiğinde düşünülecek bir şey." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar