AK Parti 15 Nisan'da gövde gösterisi yapacak

‘Hep Birlikte Yeni Türkiye' sloganıyla başlayacak seçim gezilerinde Davutoğlu, 60 ilde miting yapacak. Davutoğlu yarın da Mardin'e gidecek.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti 15 Nisan'da gövde gösterisi yapacak

Seçim çalışmalarını ve adaylık sürecini titizlikle sürdüren AK Parti, dev buluşmalar için kolları sıvadı. Geniş katılımlı buluşmalarla yalnızca seçimler için değil, yeni Anayasa, başkanlık sistemi, çözüm süreci ve 2023 hedeflerini içeren oldukça çok konu ile ilgili mühim mesajlar verilecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mardin’deki programa katılacak ve yeni GAP Eylem Planı’nı açıklayacak. Tüm vilayetlerde kongre sürecinin tamamlanmasının peşinden yeni seçilen Örgüt başkanları 21 Mart’ta Ankara’da bir araya gelecek. Davutoğlu, “Silah bırakma çağrısı”nın peşinden kritik ciddiyet taşıyan Nevruz Bayramı’na denk gelen konuşmada çözüm süreciyle ilgili mühim mesajlar verecek.

ADAYLARA DEV ORGANİZASYON

AK Parti’nin bir başka buluşması ise 1 Nisan’da Türkiye genelindeki AK Partili belediye meclis üyeleri dahil 13 bini şahıs Ankara Arena’da biraraya gelecek. AK Parti’de dün başlayan mülakatlar sonrası listeler şekillendikten sonra 15 Nisan’da gövde gösterisi yapılacak. Milletvekili adaylarının tamamının katılımıyla dev bir tanıtım programı organize edilecek.

60 İLDE MİTİNG YAPACAK

“Hep Birlikte Yeni Türkiye” sloganıyla seçim gezilerine başlayacak Davutoğlu Türkiye turuna Hakkari’den başlayacak. Davutoğlu, çözüm sürecinin kalbinin attığı yerlerden birisi bulunan Hakkari’den tüm Türkiye’ye mesaj verecek. 60 ile gitmesi planlanan Davutoğlu kimi günlerde 3 ilde ani bire mitingi yapacak.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar