'Ahlaktan nasibini alamamış sahte Fatih'ler eninde sonunda yakayı ele verir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli, “Ahlaktan nasibini alamamış sahte Fatih'ler, adaletten kaçan sanal ve uydurma cengâverler eninde sonunda yakayı ele verir. Zaman alsa da, külfetli olsa da her zaman hak yerini bulmuş, hakikat hedefine...

Google Haberlere Abone ol
'Ahlaktan nasibini alamamış sahte Fatih'ler eninde sonunda yakayı ele verir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli, “Ahlaktan nasibini alamamış sahte Fatih'ler, adaletten kaçan sanal ve uydurma cengâverler eninde sonunda yakayı ele verir. Zaman alsa da, külfetli olsa da her zaman hak yerini bulmuş, hakikat hedefine varmış, asalet ve doğruluk kazanmıştır.”

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, ilim ve irfan yolculuğu kendini tanımakla, kendini bilmekle, kendine odaklanmakla ve önyargıların tutsaklığından kurtulmakla başlayacağını belirtti. Bahçeli ayrıca, “Ahlak ve adalet yolculuğu; fikri tutarlılıkla, kalbi samimiyetle, ruhi cesaretle, vicdani dirençle anlam kazanır. Bu yolculuk bir kez başladı mı durmaz, bu kervan bir kez hareketlendi mi bozulma nedir bilmez. Her yolculuk farklı bir maceradır, her başlangıç yeni bir umut ateşidir. Önemli olan çıkılan yolculuğun sonu değil, geçilen merhale ve süreçlerde gösterilen çaba ve mücadele azmidir. Ahlaktan nasibini alamamış sahte fatihler, adaletten kaçan sanal ve uydurma cengâverler eninde sonunda yakayı ele verir. Zaman alsa da, külfetli olsa da her zaman hak yerini bulmuş, hakikat hedefine varmış, asalet ve doğruluk kazanmıştır.” ifadelerini kullandı.

“AÇLIK, YOKLUK, İŞGAL VE SEFALET SOYDAŞLARIMIZI İNİM İNİM İNLETİYOR”

“Viyana’da Merzifonlu Kara Mustafa Paşa’nın mirasından yiyenler; Şam’da, Bağdat’ta, Kahire’de, Erbil’de acaba kimin kılıcını sallıyorlar? Yakup Kadri’ye Zeytindağı’nı yazdıran allame ve insanlık dehaları; Kudüs’te çekilen acıları, dökülen gözyaşlarını nereden bilecek? Bölgemizde akan kandan sorumlu olanlar, Türkmen ölümlerini seyredenler aziz ceddimiz Kanuni Sultan Süleyman’ı nasıl ağızlarına alıyorlar?” sorularını soran Bahçeli şöyle devam etti: “Türkmeneli adeta yakılıp yıkılırken, Türkmenler kurşuna dizilirken; kamıştan ata binip hamaset akınları düzenleyenler açıkça aldatıyor. Açlık, yokluk, işgal ve sefalet soydaşlarımızı inim inim inletiyor. Fakat göz var görmüyor, kulak var duymuyor, kalp var atmıyor, dil var söylemiyor, söyleyemiyor. Şiddet ideolojisiyle yolları kesişip terörün bataklığına gömülenler, Türkmen kanına doymuyor. Karanlıkları ışığa boğacak bir şimşek gerekiyor. Zulmü dağlayacak, zalimleri pes ettirecek, cinayeti ve katliamı durduracak bir yürekli çıkış gözleniyor. Kimse merak etmesin; şafağın sökmesine az kaldı, sisin dağılmasına ramak kaldı, eziyetin ve işkencenin sonlanmasına az bir süre kaldı. Biraz daha dayan Tükmeneli, biraz daha sabret mazlum kardeşlerim; hilal doğacak, yıldız parlayacak, tarih inşallah tekerrür edecektir.”

İstanbul eski milletvekili Murat Sökmenoğlu’nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu aktaran Bahçeli, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiasına başsağlığı diledi.

CİHAN

Yorumlar